Nadia Shila taler ud om tiggeri med nyfødt datter: ‘Det er helt forkert’

Nadia Shila har stærke holdninger til at tigge med sin nyfødte datter på armen. Foto: DR Ung

Nadia Shila fra ‘De Unge Mødre’ kæmper for at få sit liv med datteren og arbejdsløse mand til at hænge sammen.

Det har ikke været nemt at være Nadia Shila i den seneste tid.

Den landskendte ‘unge mor’ har længe levet på gaden i USA, hvor gemmer sig fra de danske myndigheder, da hun herhjemme er tiltalt for bedrageri for en kvart million kroner.

I sidste uge fødte Nadia Shila så en lille datter, der har fået navnet Hope, og selvom Nadia Shila hverken har noget job eller indkomst i USA, så har hun fået et nyt syn på tilværelsen efter fødslen af sin datter, skriver hun på sin blog:

 - Før Hope kom, gik vi jo ud og panhandlede (tiggede, red.), og fik til fornøjelser og mad den vej igennem. Men med Hope synes jeg simpelthen bare at det er forkert. Jeg vil ikke bruge min datter til at skrabe penge sammen, skriver Nadia Shila i sit seneste blogindlæg.

Læs også

Far hyldet på nettet: Afslører genialt trick med opvaskemaskine, som ingen kendte

Nadia Shila er kommet i mediernes søgelys atter engang, eftersom hun har medvirket i DR-dokumentaren ‘Hjemløs på Instagram’, hvor seerne har kunnet følge hendes liv på gaden i USA.

På instagram har Nadia Shila fået stor opbakning af seerne, efter programmet løb over skærmen, og derfor har flere bekymrede og nysgerrige skrevet til hende og spurgt hvordan, at familien klarer sig i det daglige, hvilket Nadia Shila også løfter lidt af sløret for på sin blog.

DR-dokumentaren 'Hjemløs på Instagram' har givet Nadia Shila stor opbakning bladt tv-seerne. Foto: DR Ung

- Først og fremmest så er vores husleje 'sikret' de næste to år, da vi er på subsidy (en slags amerikansk boligsikring, red) men hvor vi betaler 40 procent af vores indkomst uanset, hvad den er. Lige nu i Calworks vil vi få omkring 600 dollars, og skal så betale omkring 240 dollars i husleje, forklarer Nadia Shila.

Dermed er der kun 360 dollars, svarende til 2150 danske kroner, som familien har tilbage til mad, tøj, internet og alle andre former for udgifter.

Læs også

23-årige Ella faldt i søvn i toget: Fik et chok, da hun vågnede og kiggede ned i skødet

Men Nadia Shila ser dog fremad og håber, at det hele nok skal gå:

- Det er selvfølgelig vildt frustrerende at være ‘fattig,’ men omvendt ved jeg at økonomien stille og roligt nok skal gå i orden, og Hope er jo i og for sig ligeglad, så længe hendes behov bliver dækket med mad, bleer, tøj og kærlighed, og så må forældrene jo lide lidt, understreger hun på sin blog. 

Giver børn lavt selvværd

De 5 virkelige grunde til at forældre giver deres børn lavt selvværd.

Cecilie Beck taler ud om skilsmisse: Derfor gik jeg fra Rasmus Tantholdt

 

Dagens Gossip