Paradise-stjerne chokerer: Jeg skulle have haft en abort

Anna Due, der var med i sæson ni af realityprogrammet Paradise Hotel i 2013, fortæller nu åbenhjertigt på sin blog, hvordan hun reagerede, da hun fandt ud af, at hun var gravid med sønnen Villan.

På daværende tidspunkt var hun kærester med Martin Hjort, som også var med i Paradise Hotel sæson ni.

Selv fortæller Anna Due, at graviditeten kom meget bag på hende, og det slet ikke var meningen, at hun og Martin skulle have et barn på det tidspunkt.

Derfor blev hun også meget chokeret, da graviditetstesten viste to streger.

Læs også: Peter har droppet Amalie, efter hun er blevet mor: Derfor vil jeg ikke tale med hende

- Jeg var syv eller otte uger henne, så vi havde ikke lang tid til at tænke over det. Jeg havde faktisk fået arrangeret en abort (av av, det gør ondt at sige), men da jeg sad med pillerne, kunne jeg bare ikke, skriver hun på bloggen.

Men heldigvis fik parret talt tingene igennem, og de valgte at få deres søn Villan.

- Pludselig en dag begyndte Martin at snakke om drengenavne, hvor jeg bare var sådan: “Jamen Martin, det er jo ikke sikkert?”.. Hvor han var sådan “Nåh nej. Men så snakkede vi videre, og til sidst blev vi enige, om at selvfølgelig skulle vi have barnet, vi følte os begge klar, skriver reality-deltageren.

Men hun afslører også, at det sagtens kunne være gået anderledes.

- Hvis Martin havde sagt nej til at få et barn, så havde jeg fået en abort, det er 100 procent. Der er ikke noget værre end de kvinder som vælger at beholde barnet imod partnerens vilje, skriver hun.

Anna og Martin er ikke et par længere, men de nyder begge at være forældre til lille Villan.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip