Pernille Blume om rædselstiden i skolen: Jeg havde kun én ven - og det var ikke et menneske

Selvom det er svært at forestille sig, at hele Danmarks nye svømmedarling ikke altid har været populær, så er det faktisk sagen.

Tilbage i folkeskolen var den nuværende OL-guldvinder hende de andre ikke gad at være sammen med. Pernille Blume blev holdt uden for.

Læs også: DR’s sexvideo om Pernille Blume får hård medfart: Går de over stregen?

Den stille mobning fyldte så meget i hendes skoledag, at hun en dag stak af for at være sammen med den eneste ven, som Pernille havde.

- Jeg gik op til min lærer og sagde: 'Nu gider jeg bare ikke det her mere', og så løber jeg væk fra skolen og hen på min fritidsklub, hvor jeg havde en kanin, som jeg elskede meget, meget højt. Det var ligesom den eneste ven, jeg havde, som gad at bruge tid med mig. Det lyder forfærdeligt at sige, men den betød rigtig, rigtig meget for mig den kanin, fortalte Pernille Blume ifølge Ekstra Bladet i radioprogrammet ”Det næste kapitel” på Radio 24/7“.

Læs også: Pernille Blume smider tøjet: OL-guldvinder viser, hvad der er under badedragten

I dag flere år efter folkeskoletiden har Pernille Blume en ide om, at det især var hendes fritidsinteresse, der var skyld i de andres udelukkelse - ingen af de andre gik til svømning eller brugte ligeså meget tid på deres fritidsinteresser som klassens svømmepige.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip