Princess Natascha hos lægen med sine børn: Chokeret over hård besked

Natascha Linea har skiftet navn til Princess Natascha.

Den unge mor Princess Natascha Ellen Linea Kaup var hos ørelægen med sine to børn forleden, hvor hun fik en svær besked.

- Jeg er egentligt ikke overrasket over udfaldet af de forskellige undersøgelser, som blev lavet. Men jeg er overrasket over, at det var så slemt, for det havde hverken mig eller vuggestuen regnet med.  

Sådan skriver den unge mor på sin blog efter en tur hos ørelægen forleden med sine to børn Lia og Novah.

Princess Natascha Ellen Linea Kaup, der officielt skiftede navn i sidste måned, så det fik en mere royal klang, fortæller, at hendes toårige søn Novah fik lavet en masse tests hos lægen.

- Der blev lavet en masse test på ham, og det viser sig, at han er helt døv på venstre øre på grund af alt det væske, som ligger derinde. Så er det jo klart, drengen ikke snakker endnu, når han næsten ikke kan høre noget, skriver Princess Natascha på bloggen.

Princess Natascha fik en svær besked af lægen forleden.

Opdagelsen betyder, at lille Novah senere på måneden skal have dræn i ørene.

Men lægerne ved endnu ikke, hvorfor han hører så dårligt, som han gør.

- De kunne ikke svare mig på i dag, om det var på grund af væske, eller om han virkelig var høre nedsat. Nu må vi se, hvad der sker, når væsken er kommet væk, om han er begyndt at kunne høre igen eller ikke.

Om den toårige dreng 'kun' behøver dræn for at kunne høre igen, eller om der er noget mere alvorligt i vejen, bliver afklaret 23. april, hvor indgrebet finder sted.

Natascha Linea afslører: Min søn skal have seks navne

 

Dagens Gossip