Så mange penge tjener Rosa fra 'Den store bagedyst'

Rosa Christensen fra Den store bagedyst havde sidste år et rekord stort overskud.

Rosa Christensens økonomiske overskud er rekord stort.

Rosa Christensen fra Den store bagedyst er ikke kun dygtig til at bage kager. Når hun ikke bager flotte og velsmagende kager, så producerer hun nemlig vandflasker.

Vandflaskerne sælges til andre virksomheder, som så printer deres eget logo på.

60-årige Rosa har produceret vandflaskerne siden 2009, hvor hun opkøbte firmaet. Sidste år leverede hun så sit hidtil bedste resultat med et overskud på 125.000 kroner - det skriver Ekstrabladet.

Læs også

Revolutionerende opfindelse: Skjul din dobbelthage uden kirurgi

Rosa måtte i onsdagens afsnit af Den store bagedyst tage afsked med de resterende deltagere. Således nåede hun helt frem til semifinalen.

Nu er opskrifterne så igen skiftet ud med regnskaber og markedsføring, hvilket bagedystdeltageren har en uddannelse i.

Selv har Rosa en månedsløn på cirka 26.000 kroner, hvilket passer hende udemærket, når hun hverken har små børn, der skal passes og samtidig har hun også fundet den mand, hun skal opleve resten af livet sammen med:

- Når man er så gammel, som jeg er, har man ikke behov for så mange penge til børnepasning og dit og dut og dat, og jeg har jo scoret ham, jeg skal score, fortæller Rosa til Ekstrabladet.

Læs også

Nygifte Geggo bliver forkælet med morgengave: ‘Jeg er helt vildt spændt’

Tilbage i oktober blev Rosa gift med sin mand, Carsten, efter 11 års samliv.

Rosa har ingen planer om, at gøre virksomheden til et verdensomspændende firma, da hun ikke ønsker, det skal tage livet af hende. Hun sætter stor pris på at drive et selvstændigt firma, da det tillader stor fleksibilitet.

Finalen i Den store bagedyst løber af stablen på onsdag, hvor bagetalenterne Jesper, Kirsten og Andrea skal konkurrere om titlen som årets vinder.

Læs også: Juhuuu: ‘Den store bagedyst’ vender tilbage næste år

 

Dagens Gossip