Se billederne: Pivfræk Louise Svalastog Spellerberg

Håndboldspilleren Louise Svalastog Spellerberg er en af de faste spillere på København Håndbold og rutinerede kræfter på landsholdet.

Louise er også blevet kendt for at svinge sine smukke ben i det populære danseprogram ‘Vild med dans’, hvor hun og Mads Vad nåede semifinalen.

Parret blev slået ud af Joakim Ingversen og Claudia Rex, som snuppede den første plads i finalen og derefter Louise Mieritz og Silas Holst. 

Hun har været gift med en anden professionel håndboldspiller Bo Spellerberg, med hvem hun har en datteren Mille. Louise og Bo blev skilt i 2013 efter de havde dannet par i 11 år. 

LÆS OGSÅ: Chok: Silas Holst og Johannes Nymark skal skilles

Vi har samlet nogle frække billeder af Louise Svalastog Spellerberg, som glædelig viser sin flotte kurver og numse næsten nøgen frem på Instagram:

Louise bor på Frederiksberg i København, hvor hun ved siden af håndbolden er medstarter af en livsstilkoncept på nettet kaldet Fit Nu sammen med bokseren Mikkel Kessler og Dennis Holbæk. Her promoverer Spellerberg den sunde livsstil med masser af motion og sund kost.

Lækre Louise Spellerberg var også fremme og beklage sig, at der blev snakket om hendes numse under Vild med dans. Hun var fremme og sige, at de ikke handlede om hendes numse, men hun ikke længere var bange for at gøre noget grænseoverskridende under dansen.

Louise Svalastog blev tidligere på året ramt af en slem hjernerystelse og været plaget af eftervirkninger lige siden. 

Se flere frække billeder af kendte her.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip