Se de vilde billeder: Malou Stella er blevet lækker fitness-sild

Skrevet af Nils Würtzenfeld

13/01/2017
Malou Stella som de fleste husker hende, da hun stadig var deltager i De unge mødre. Foto: Polfoto/Jakob Jørgensen
Malou Stella som de fleste husker hende, da hun stadig var deltager i De unge mødre. Foto: Polfoto/Jakob Jørgensen
Den tidligere ’De unge mødre’-deltager Malou Stella er efterhånden ikke til at kende. I dag har ex-realitystjernen nemlig travlt med at styrketræne.

Dagens topnyheder

Det er ikke meget, man har hørt fra Malou Stella, siden hun i 2012 meldte ud, at hun var færdig med at lave fjernsyn.

Sidste år løftede den unge reality-berømthed dog selv noget af sløret for sit tv-exit. 

Her forklarede hun nemlig, at hun lider af ADHD, hvilket hurtigt gjorde hende både frustreret og aggressiv. Dette var med til at vanskeliggøre tv-optagelserne, og derfor valgte den unge mor at sige fra.

Der er dog sket meget, siden offentligheden sagde farvel til den blonde pige, der både nåede at deltage i ‘De unge mødre’ og ‘Mig og min mor’ på Kanal 4.

De fleste husker nok Malou Stella sådan her. Foto: Polfoto/Jakob Jørgensen

Malou Stella, som er alenemor til sønnen Tino, har nemlig i den grad lagt sit liv om, og i dag går hun utrolig meget op i både træning og sund kost.

Det ses tydeligt på tv-babens Instagram-profil, hvor det kan være svært at kende dén Malou Stella, som de fleste nok husker.

Artiklen fortsætter under billederne.

I dag er Malou Stella glad for ikke længere at være på skærmen, da hun mener, at tiden som tv-kendis bragte nogle sider frem i hende, der gjorde, at hun mistede kontrollen.

– Det har været med til at køre mig endnu mere op overfor min mor, og det kan jo ikke være rigtigt, at det skal være sådan, siger Malou Stella til Realityportalen.dk, mens hun slår fast, at hun aldrig har fortrudt sin beslutning om at stoppe med at lave tv.

Malou Stella har tidligere talt ud om en svær opvækst med en far, der drak, en mor der var på piller og en stedfar, der var psykisk syg.