Se det søde billede: Sofie og Joakims datter er blevet døbt

Foto: Nils Meilvang/Scanpix

I weekenden kunne tv-værterne Sofie Linde og Joakim Ingversens døbe deres lille datter Trine.

Det var i forvejen ingen hemmelighed, at Sofie Linde og Joakim Ingversens datter, der kom til verden i februar i år, har fået navnet Trine, men nu er den lille pige også blevet døbt.

Det afslørede Sofie Linde søndag på sin Instagram-profil, hvor hun har delt et billede fra den glade begivenhed.

På billedet ses den stole mor med syv måneder gamle Trine på armen foran kirken, og i teksten til billedet har den populære tv-vært afsløret datterens fulde - og nu døbte - navn.

View this post on Instagram

Trine Linde Ingversen ♥️

A post shared by S O F I E L I N D E (@sofielinde1) on

 

- Trine Linde Ingversen, står der i opslaget, som allerede er blevet liket af mere end 51.000 brugere af det sociale medie.

Sofie Linde fødte som bekendt i begyndelsen af 2018 - lige før live-programmerne i talentshowet X Factor skulle til at gå i gang med den 28-årige Linde i rollen som programvært. Derfor overtog farmand Joakim Ingversen værts-tjansen, indtil Sofie Linde atter var klar til at vende tilbage til scenen i sangkonkurrencen. Dog med datterne 'backstage', så mor kunne være i nærheden.

Siden er tv-parret også blevet gift lige før jul sidste år. Det fandt sted ved et hemmeligt bryllup på Københavns Rådhus, ligesom de også for nylig er flyttet fra deres store Østerbro-lejlighed og i stedet er blevet husejere.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip