Se det søde billede: Sofie og Joakims datter er blevet døbt

Foto: Nils Meilvang/Scanpix

I weekenden kunne tv-værterne Sofie Linde og Joakim Ingversens døbe deres lille datter Trine.

Det var i forvejen ingen hemmelighed, at Sofie Linde og Joakim Ingversens datter, der kom til verden i februar i år, har fået navnet Trine, men nu er den lille pige også blevet døbt.

Det afslørede Sofie Linde søndag på sin Instagram-profil, hvor hun har delt et billede fra den glade begivenhed.

På billedet ses den stole mor med syv måneder gamle Trine på armen foran kirken, og i teksten til billedet har den populære tv-vært afsløret datterens fulde - og nu døbte - navn.

View this post on Instagram

Trine Linde Ingversen ♥️

A post shared by S O F I E L I N D E (@sofielinde1) on

 

- Trine Linde Ingversen, står der i opslaget, som allerede er blevet liket af mere end 51.000 brugere af det sociale medie.

Sofie Linde fødte som bekendt i begyndelsen af 2018 - lige før live-programmerne i talentshowet X Factor skulle til at gå i gang med den 28-årige Linde i rollen som programvært. Derfor overtog farmand Joakim Ingversen værts-tjansen, indtil Sofie Linde atter var klar til at vende tilbage til scenen i sangkonkurrencen. Dog med datterne 'backstage', så mor kunne være i nærheden.

Siden er tv-parret også blevet gift lige før jul sidste år. Det fandt sted ved et hemmeligt bryllup på Københavns Rådhus, ligesom de også for nylig er flyttet fra deres store Østerbro-lejlighed og i stedet er blevet husejere.

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip