Skilsmisse-papirer starter affære-rygter: Hollywood-charmør er skyld i Johnny Depps forliste ægteskab

Siden det i maj kom frem, at de to Hollywood-stjerner Amber Heard og Johnny Deep skulle skilles, har den ene dramatiske beskyldning efter den anden floreret i medierne.

Og nu er endnu en dramatisk anklage blevet føjet til den i forvejen bizarre skilsmisse. Det skriver BT.

For efter beskyldning om hustruvold og afskårne fingerspidser, så forlyder det nu, at det faktisk var en tredjepart, der var den virkelige årsag til kendis-bruddet.

Læs også: Forslået Amber Heard beskylder Johnny Depp for vold i hjemmet - se billedet her

Muligvis ligeså overraskende så skulle åbenbart det være den 61-årige skuespiller Billy Bob Thornton, der har blandet sig i ægteskabet og muligvis har haft et forhold til Amber Heard.

Det fremgår i hvet fald af en politirapporten, der netop er blevet offentliggjort af politiet i Los Angeles i forbindelse med parrets skilsmisse.

Artiklen fortsætter under billedet

Billy Bob Thornton: Foto: Polfoto

Heri nævnes Billy Bob Thornton nemlig som den afgørende faktor for skilsmissen, der netop er blevet afgjort med et éngangs-hustrubidrag på 50 millioner kroner til Heard.

Læs også: Kærlighedsraseri: Depp skar fingerspidsen af

Billy Bob Thornton, der tidligere har været gift med Angela Jolie, slår nok ikke mange som en klassisk skønhed, men eftersigende skulle han alligevel have en næsten uimodståelig charme. Det er denne charme, som Amber Heard angiveligt skulle have ladet sig påvirke af, og som har  gjort 53-årige Johnny Depp rasende af jalousi.

Billy Bob Thornton har siden benægtet alle rygter om det påståede forhold til 30-årige Amber Heard.

Læs også: Johnny Depp og eks enige om skilsmisse efter beskyldninger om vold

Hvad der er op og ned i denne efterhånden dramatiske sag, skal vi ikke gøre os kloge på. Til gengæld gætter vi på, at det sidste kapitel næppe er skrevet om bruddet mellem Amber Heard og Johnny Deep.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip