​Sofie Linde misbrugt på nettet: Nu advarer hun mod fup-firma

Sofie Linde er uden sin accept blevet reklamesøjle for et kosmetik-firma, der har udgivet en falsk historie om X Factor-værtinden.

Det er formentlig kommet som et chok for fans af Sofie Linde såvel som for den populære tv-vært selv, da man pludselig kunne læse i en Ekstra Bladet-artikel, at Sofie Linde var blevet fyret som vært på underholdningsprogrammet X Factor.

Det skulle dog hurtigt vise sig, at historien var løgn, og at artiklen slet ikke var skrevet af Ekstra Bladet. Det skriver avisen selv på EB.dk.

I stedet var fup-historien et salgsfremstød for et kosmetik-firma ved navn DermaVix, der uden Sofie Lindes accept havde valgt at misbruge tv-værten.

Se det søde billede: Sofie og Joakims datter er blevet døbt

I den falske artikel kunne man læse, at Sofie Linde var blevet fyret fra X Factor, da hun reklamerede for kosmetikprodukterne fra DermaVix, hvilket er et brud på kontrakten med TV2 - der som bekendt har overtaget det populære talentshow fra DR1.

Siden historien kom frem, er Sofie Linde selv faldet over den falske artikel, og det fik hende onsdag til at advare sine følgere på Instagram mod kosmetikproducenten, ligesom hun klart og tydeligt understregede, at hun ikke har noget med DermaVix at gøre.

- Igen: Tak for alle jeres henvendelser. Jeg har intet med DermaVix at gøre. Alle reklamer og udtalelser af produktet er falske. I må ikke bruge jeres penge på det. Kys fra Sofie, skrev hun i en ‘story’ på det sociale medie.

44-årig fynbo gik amok ved tandlægen, da en særlig patient blandede sig: Endte med peberspray og anholdelse

Hos Ekstra Bladet tage man også afstand fra den falske artikel, der endda har stjålet avisens layout og logo for at fremstå sand.

- På Ekstra Bladet tager vi den her slags sager meget alvorligt. Vi dykker grundigt ned i det, hver eneste gang, vi støder på det. Blandt andet for at vurdere fra gang til gang, om der skal foretages en politianmeldelse, hvilket er sket flere gange. Desuden er det jo vigtigt at forsøge at finde frem til bagmændene, hvilket dog desværre ofte viser sig at være så godt som umuligt, siger Ekstra Bladets administrerende redaktør, Ole Sloth til avisen selv.

Det har ikke været mulig for Ekstra Bladet at få en kommentar fra DermaVix.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip