Oversigt: EB.dk

Familie fik et hurtigt måltid hotdogs: Regningen chokerede dem

En familie følte sig godt og grundigt taget ved næsen, da de skulle have et måltid mad i nærheden af en stor turistattraktionen. Et par hotdogs blev nemlig langt dyrere, end de havde regnet med.

Over 400.000 danskere modtager dyr besked i E-boks

Mere end en million danske borgere og virksomheder skylder penge til det offentlige, men i første omgang er det kun 400.000 danskere, der får sendt en opkrævning.

Gift ved første blik-Michael dater ny kvinde på TV2

Selvom han netop er blevet skilt fra Christina, så ligger Michael fra Gift ved første blik ikke på den lade side. I går aftes meldte han sig spontant til en blind date med en kvinde i Go'aften Live på Tv2.

Advarsel: Bakterier fundet i dansk drikkevand - Her må du ikke drikke vandet

Der er fundet coliforme bakterier i drikkevandet, og derfor må man hverken drikke eller bade i det i øjeblikket. Det gælder folk der bor i følgende område.

Ren Hollywood: Ung mand udgav sig for at være læge på dansk hospital

En blot 19-årig mand udgav sig for at være lægestuderende på Hvidovre Hospital, og det lykkedes ham at påtage sig flere vagter på hospitalet.

Ser du denne vodka, så lad være med at købe den: Kan gøre dig blind

Støder du på denne vodka, så skal du for alt i verden ikke begynde at drikke den. Det er nemlig en falsk vodka, der indeholder industialkohol, som du i værste fald kan dø af.

Vanvittig mor slår og kvæler nyfødt datter for at få mand tilbage

En 22-årige kvinde viste for nyligt, at hun ikke evner at være mor. Hun ville gerne have sin mand tilbage, og hun prøvede derfor at afpresse ham emd en video, hvor hun både slår og kvæler sin nyfødte datter.

Flyselskab kåres til værste selskab for sjette år i træk

Which? har for sjette gang i træk kåret det samme flyselskab, som det værste. Blot 40 % har været tilfredse med flyvningen og 70 % ønsker ikke at flyve med dem igen.

Ad 728x90