Få lavet en gratis høretest i dit eget hjem

Foto: Shutterstock

Sponsoreret indhold

 

Mange danskere går i dag rundt med nedsat hørelse, som de egentlig har brug for hjælp til, men de får ikke gjort noget ved det. Er du en af dem? Der kan være mange grunde til, at du ikke søger hjælp til din nedsatte hørelse. 

Det kan være, du ikke er klar over, at du har brug for hjælp. Høretab er nemlig sjældent noget, der sker fra dag til dag (pst … længere nede kan du teste din hørelse, hvis du ikke er helt sikker). Derudover er det en meget personlig sag at få et høreapparat. Det kan virke grænseoverskridende og være svært at tage det første skridt.

Det kan også være, at du holder dig tilbage på grund af den bøvlede proces, det til tider kan være at få et høreapparat – med lægebesøg, en tid hos ørelægen m.v. Nogle har simpelthen ikke tid, lyst eller mulighed for at møde op til en høretest i et hørecenter.

Sådan påvirker dårlig hørelse din livskvalitet

Desværre har nedsat og dårlig hørelse ofte nogle sociale konsekvenser. Har du nedsat hørelse, oplever du måske, at du trækker dig fra sociale sammenhænge og aktiviteter. Det gør du, fordi du har svært ved at følge med i samtalerne. Det har en negativ effekt på din livskvalitet. 

Derfor er det vigtigt, at du får hjælp til din hørelse. Her kan Hørebil hjælpe dig. Hørebil er dit mobile hørecenter, som giver dig en meget lettere og tryggere proces, når du skal et høreapparat. Med Hørebil kan du få testet din hørelse – helt gratis – i dit eget hjem. 

Filosofien bag den trygge løsning, du får med det mobile hørecenter, er, at det skal være nemt og tilgængeligt for alle at få hjælp til en dårlig hørelse af professionelle, veluddannede audiologer.

Er du allerede nu klar til at booke din tid til en gratis høretest i dit eget hjem, så kan du hurtigt og nemt bestille Hørebil hjem til dig via Hørebils hjemmeside. Klik på ’Book tid’ øverst til højre, så er du godt i gang.

Har jeg nedsat hørelse? Test dig selv 

Er du ikke helt sikker på, hvordan det står til med din hørelse, vil vi gerne hjælpe dig med at finde ud af, om du bør få testet den. 

Hvis du kan svare ja til et eller flere af nedenstående udsagn, anbefaler vi dig at booke en gratis og uforpligtende høreprøve hos Hørebil.

  • Jeg beder ofte folk om at gentage, fordi jeg synes, at de mumler.
  • Jeg skruer tit op for mit TV, fordi jeg har svært ved at høre lyden.
  • Det kan være svært at gennemføre en telefonsamtale.
  • Når jeg taler med folk, har jeg tendens til at læne mig over imod dem for at kunne høre.
  • Folk fortæller mig, at jeg ofte taler for højt.

Hvor mange scenarier kunne du genkende fra dit eget liv?

Book en tid til en GRATIS og uforpligtende høretest hos Hørebil.

Få besøg af Hørebil og få et høreapparat samme dag

Når du har booket din tid til en høreprøve i dit eget hjem, behøver du ikke gøre mere. Det skal nemlig være let og enkelt for alle at få foretaget en høreprøve. Derfor er der intet, du skal forberede til den dag, hvor Hørebil kommer hjem til dig. Selve høretesten tager kun 30 minutter og fortæller os helt præcist, om din hørelse er normal eller ej. 

Hvis din test viser, at du har brug for et høreapparat, har du efter testen mulighed for at få et gratis standard-høreapparat. Det betyder, at du faktisk får en bedre hørelse allerede den dag, at Hørebil har været hos dig. Du kan også vælge en meget diskret og moderne model til en fornuftig pris.

Bestil tid til en GRATIS høretest nu.

Hvem kan få foretaget en høretest af Hørebil?

Alle – uanset alder og grad af høretab – kan få foretaget en gratis høreprøve hjemme hos dem selv. Det betyder, du er fri for flere køreture til og fra læge og ørelæge. 

Det rullende hørecenter har desuden dygtige audiologer i hele Danmark. Hørebils audiologer har mange års erfaring i høreprøver og tilpasning.

4 års service og 4 års garanti

Når du køber dit høreapparat hos Hørebil, får du som standard 4 års gratis service med i købet. Det gælder også de dele, der er nødvendige til den faste vedligeholdelse.

Du får også 4 års garanti på dine høreapparater hos Hørebil. Du sender blot dine defekte høreapparater til os (du betaler fragten), så reparerer vi dem uden omkostninger for d

 

Dagens Gossip