Guide: Find det bedste proteinpulver i Danmark

09/03/2021 10:00

Jonas Chan

Guides
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Sponsoreret indhold

Proteinpulver er et fremragende kosttilskud til dig som regelmæssigt styrketræner for at få større muskler eller en fastere krop. Hvis du er seriøs omkring din træning, så har du nemlig brug for at få protein nok til din krop. I artiklen stiller vi skarpt på, hvad der er det bedste proteinpulver til din træning, og hvor du kan købe det på nettet.

Proteinpulver kan hjælpe dig, som er seriøs omkring din styrketræning, til at nå dit mål om at få store muskler eller en fastere krop, uanset om du er mand eller kvinde.

Får du ikke nok protein i din kost, risikerer du, at du ikke bliver stærkere, uanset hvor meget du træner.

Hvis ikke du får nok protein, kan du også vinke farvel til drømmekroppen med de svulmende overarme, den stenhårde six-pack, eller den faste bagdel.

Det bedste proteinpulver finder du på forskellige webshops i Danmark. Når du køber danskproducerede proteiner, så er producenten underlagt de skrappe danske krav til fødevarer.

Dette er din sikkerhed for, at kvaliteten af dit kosttilskud lever op til de gældende danske standarder for fødevarer.

Derfor er det en fordel for dig, at du køber dit proteinpulver fra danske webshops eller producenter.

De fleste webshops, hvor du finder det mest populære protein, er specialister indenfor træningsudstyr og kosttilskud til træning.

Her er en liste over webshops i Danmark, hvor du kan få det bedste proteinpulver i landet:

Bodylab.dk – næsten 20 års erfaring med at fremstille proteinpulver

Bodylab.dk er et af de bedste steder at købe godt proteinpulver på nettet. Bodylab er et dansk firma, der har næsten 20 års erfaring med at fremstille proteintilskud i høj kvalitet til det skandinaviske marked.

Her finder du alt indenfor proteintilskud til den seriøse styrketræner, ligefra almindeligt valleprotein og kaseinpulver til selv vegansk proteinpulver!

Alt sammen til fornuftige priser, naturligvis.

Se de mange spændende varianter af proteinpulver hos Bodylabs her!

Linuspro – et enormt udvalg af proteinpulver og kosttilskud til din træning

Linuspro.dk er en fantastisk dansk webshop, som sælger proteinpulver, proteinbarer, energidrikke – ja, alt indenfor kosttilskud til den ambitøse styrketræner og idrætsudøver!

Der er mange lækre smagsvarianter at vælge imellem, og du kan endda abonnere på at få de ønskede varer fremsendt hver måned!

Linuspro’s produkter dækker ethvert behov. Uanset om du har brug for for kosttilskud til bodybuilding, vægttab eller udholdenhedssport, så finder du det her.

Se det de store udvalg af proteinpulver og kosttilskud hos Linuspro.dk!

Fitnessguru – din guru indenfor kosttilskud og proteiner til din træning

Hos Fitnessguru finder du både protein til din seriøse træning samt andet kosttilskud for dit velvære. Du finder også et stort udvalg af fedtforbrændere, der øger dit stofskifte og booster dit vægttab!

Med proteinpulver og kosttilskud fra Fitnessguru kan du få lige netop den krop, som du altid har ønsket dig – uanset om du ønsker dig større muskler eller en fastere krop.

Når du handler hos Fitnessguru er du samtidig sikret lave priser og hurtig levering!

Få drømmekroppen med proteinpulver fra Fitnessguru nu!

Apuls – stort udvalg af proteinpulver, kosttilskud og træningsudstyr

Apuls sikrer dig, at du har alt det, du skal bruge for at få drømmekroppen!

Skal du have pre-workout kosttilskud før din træning og følge op med en lækker proteinbar? Eller hvad med mange forskellige smagsvarianter af valleprotein i høj kvalitet?

Du finder det alt sammen på Apuls.dk.

Webshoppen er en af de største hjemmesider i Danmark med kosttilskud og proteiner i høj kvalitet pulver til din træning. Derudover finder du også et kæmpestort udvalg af træningsudstyr.

Kig ind hos Apuls.dk i dag og se de skarpe priser på proteinpulver i høj kvalitet!

Få proteinpulver og kosttilskud til din træning hos Apuls.dk nu!

Proteinpulver er et godt kosttilskud til din styrketræning

Proteinpulver som kosttilskud kan give dig dine ønskede resultater hurtigere i fitnesscenteret. De fleste danskere får dækket deres daglige proteinbehov gennem en sund og varieret kost, men når du træner hårdt, så har din krop brug for ekstra protein.

Hvor meget protein har din krop så brug for?

Hvis du er seriøs omkring din styrketræning, så skal du som tommelfingerregel indtage cirka 1,7 gram protein for hvert kilo af din kropsvægt. Dette gælder både for mænd og kvinder. Hvis du er mand og vejer 90 kg, skal du altså sørge for at indtage cirka 153 gram protein hver dag.

Her gør kosttilskuddet det en hel del nemmere at indtage de ekstra proteiner efter træningen, i stedet for at du skal forberede et ekstra måltid eller tage mad med i træningscenteret!

Proteinpulver bør aldrig erstatte en sund og varieret kost. Men hvis du træner meget kan det være en rigtig god, billig og nem måde til at få proteiner nok ved at supplere med kosttilskud i form af proteinpulver.

Valleprotein er det mest populære proteintilskud

Valleprotein eller whey protein, som det hedder på engelsk, er den mest populære form for protein til styrketræning og sport.

Valleprotein er et naturligt forekommende protein i mælk. Ved produktionen af ost kan valleprotein filtreres fra og tørres på pulverform. Valleproteinpulver indeholder typisk 80% protein, når det er tørret og filtreret.

Valleproteinpulver eller whey er derfor den bedste type af protein at indtage efter træning, fordi valleprotein:

  • Optages hurtigt af kroppen
  • Indeholder de bedste aminosyrer for muskelopbygning
  • Smager bedst i forhold til andre typer af proteinpulver
  • Har en tiltalende konsistens

En anden type kosttilskud er kaseinpulver, som optages langsommere af kroppen over flere timer. Fordi kasein optages langsommere end valleprotein, kan det være fordelagtigt at indtage lige før sengetid. Derved sikrer du dig, at din krop har protein tilgængelig i længere tid.

Det er som udgangspunkt ikke farligt at indtage protein som kosttilskud.

Hvis du er laktoseintolerant, så bør du dog undgå valleprotein og andet protein, som er baseret på mælkeprodukter. I stedet kan du få proteinpulver, som er baseret på ris, æg og bælgfrugter.