67-årig mand fra Randers død: Endte under havetraktor

Foto: Shutterstock.com

En særdeles uheldig situation endte med at koste en 67-årig mand livet, da han var i færd med at slå græs.

Randers Amtsavis kan fortælle om en frygtelig ulykke i Randers, hvor en 67-årig mand har mistet livet, efter at han blev mast under en havetraktor.

Den 67-årige mand var i færd med at slå græs i haven, da han kom lidt for tæt på en grøft ud til vejen. Havetraktoren væltede og det samme gjorde manden, men desværre landede havetraktoren ovenpå den 67-årige mand, som ikke kunne komme fri.

Læs også

Frygtelig ulykke: 2-årig pige slår mor ihjel

Et familiemedlem opdagede, at manden lå under havetraktoren, og han fik alarmeret nogle forbipasserende, som ringede til 112, og efterfølgende forsøgte at få fjernet havetraktoren fra den 67-årige mand.

Det lykkedes dog ikke, og derfor blev havetraktoren først fjernet, da Beredskab og Sikkerhed Randers ankom til ulykkesstedet.

“Det var ikke lykkedes tilstedeværende at fjerne havetraktoren, men det gjorde vi så ved ankomsten,” det fortæller indsatslederen Niels Henrik Nielsen til Randers Amtsavis.

Da havetraktoren var blevet bugseret væk fra manden, blev han fragtet til Regionshospitalet i Randers, hvor de skulle forsøge at redde hans liv.

Desværre stod det ikke til at redde, og klokken 01.15 natten til fredag, kunne lægerne erklære ham død som følge af hans kvæstelser.

Ifølge Randers Amtsavis er de pårørende til manden blevet underrettet.

Læs også

Kommune har lavet stor fejl til 42 millioner kroner: Se om du får penge tilbage

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip