Dine venner er skyld i, at du er single

Har du ingen kæreste og har du i det hele taget svært ved at holde på en, så kan det være dine venners skyld.

Dine venner vil dig det bedste. Forkert. Det vil de ikke altid. Er du single og er dine venner det også, eller er de i et meget fast forhold, så vil rigtig mange af dem gerne have, at du forblive single.

Det vil de enten for at sikre, at I forbliver i sammen båd, eller for at suge noget singleliv til sig, skriver dailymail.co.uk.Det kan derfor være en god idé at holde din ny flamme lidt for dig selv, så du kan mærke efter, om han er noget for dig. For søger du vennernes råd for tidligt i processen, så kan de ødelægge dét, der kunne have været, forklarer Tracey Cox, der er sex- og parforholdsekspert og TV- vært for programmer om emnet.LÆS OGSÅ: Ny kæmpe sportsforretning på Købmagergade giver gratis sneakers væk på lørdag

Men det kan være svært ikke at søge støtte hos vennerne. Har du før brændt dig på en ny fyr og valgt forkert, så føles det mest rigtigt at søge hjælp hos netop vennerne, forklarer Tracey Cox:-Jo oftere vi fejler i kærlighed, des tidligere har vi tendens til at præsentere en mulig partner for vores venner. Vi stoler ikke vores på vores egen dømmekræft, men vi stoler på deres.

Venner har deres egen agenda
En mening udefra kan være rigtig fin, men du skal have dannet dine egen først. Og når du får deres mening, så skal du opveje den med din egen og ikke træffe beslutningen kun på baggrund af deres indtryk, råder Tracey Cox.

Det er nemlig sådan at de venner, der er tættest på dig og blev mest oprørt sidst en fyr droppede dig, de vil også være de mest kritiske, når du møder en ny. Og samtidig kan dine venner være unødig kritiske, fordi det i bund og grund passer dem godt, at du er single, forklarer Tracey Cox:- Det passer visse venner godt, at du forbliver single – og ikke bare de venner, der selv er single, som har brug for en at være i selskab med eller jagte med. Visse venner, der er i et forhold, får det bedste fra begge verdener, når du er på datingmarkedet, ved at gennemleve det igennem dig. 
De er ikke rigtige venner, siger Tracey Cox.

De er dem, der saboterer noget, der kunne udvikle sig og du skal derfor ikke lytte til deres råd.

Lyt i stedet til dine egne følelser, for de er trods alt dem, der giver det bedste svar på om en fyr er værd at bruge tid på eller ej. 

 

Dagens Gossip