DMI: Denne dag i påsken kommer der 20 grader

Vejret har taget en positiv drejning, så det nu peger på, at vi allerede kommer til at få 20 grader i påsken. Ydermere forventes det også, at der vil komme 20 grader flere dage i den kommende uge.

Det er svært ikke at være i godt vejr for tiden. I dag begynder varmen endelig at komme tilbage, og solen står højt på himlen. Det scenarie vil følge os i løbet af de næste par dage, hvor der hverken forventes nedbør, skyer eller kulde.

I dag onsdag forventes der op mod 15 grader, men resten af ugen vil det bare stige stødt. Det betyder, at weekenden bliver rigtig varm, men faktisk skal vi lige om på den anden side af weekenden, og på begynde den sidste påskedage, før vi få den varmeste dage i påsken.

Hos DMI peger alt nemlig på, at vi mandag 2. påskedag vil få helt op mod 20 grader. Prognosen lyder på mellem 15 og 20 grader, og dermed kan vi altså se frem til et vanvittigt sommervejr, når påsken takker af.

Læs også

DMI: Så varmt bliver det i påsken

Foruden muligheden for at mærke de 20 grader, så holder det naturligvis også tørt, og det skulle blive meget begrænset med vind. Det betyder altså, at der er gode udsigter til at tage årets første strandtur, hvor man ikke bliver stemplet som vinterbader.

Det vælter ind med varme

DMI skriver i deres ugeprognose, at de er ret sikre på vejrudviklingen i løbet af ugen. Det bør betyde, at vi ikke pludselig bliver taget med bukserne nede på stranden, hvor det pludselig skulle begynde at regne eller sne.

I næste uge kan det være mere usikkert, men i skrivende stund peger det på, at vi får flere dage med høje temperaturer. DMI skriver, at der i uge 17 ligger et højtryk over det vestlige Rusland, og det betyder, at vi vil få en sydøstlig strømning af lun og tør luft, hvor der samtidig er udsigt til masser af sol.

Næste uge bør altså holde sig forholdsvis tør, og dagene kan byde på helt op mod 20 grader. Om natten skulle det dog blive koldt, hvor der vil være risiko for nattefrost.

Læs også

Konen troede han skulle dø – Havde i stedet vundet en million

 

 

Dagens Gossip