Konen troede han skulle dø – Havde i stedet vundet en million

Foto: Danske Spil

Da en mand fra Skanderborg Kommune for nyligt vandt en million, var konen ved at tro, at han skulle stille træskoene.

Det må være en helt speciel følelse at gå hen og vinde en million kroner. Det må være endnu mere specielt at vinde det, når man slet ikke har syv rigtige. Faktisk lykkedes det en mand fra Skanderborg Kommune i midte af 50’erne at vinde en million kroner, selvom han havde nul rigtige.

Det skyldes, at Danske Spil har deres såkaldte millionærgaranti, hvor de trækker lod blandt spillede kuopner om en million kroner. Manden fra Skanderborg Kommune var så ledes den heldige i denne omgang, og han blev meget overrasket, da han så, at der var en masse nuller på den besked, han modtog fra Danske Spil.

”Jeg skulle på arbejde søndag morgen og hentede min telefon, som lå inde i arbejdsværelset. Da jeg så, der var kommet mail fra Danske Spil, tænkte jeg, at det var de sædvanlige 50 kroner, jeg havde vundet. Men jeg studsede godt nok over de mange nuller,” fortæller vinderen til Danske Spil.

Læs også

Mand fra Høje Taastrup vinder 1.2 millioner: Konen blev rasende

Da manden fandt ud af, at han havde vundet en million kroner, skyndte han sig straks ind til sin kone, der lå og sov. Hun blev først sur over, at han vækkede hende tidligt en søndag morgen, men derefter blev hun næsten bange, da manden græd, og hun troede, at han var på vej til at stille træskoene.

”Jeg tror, jeg forskrækkede hende ret meget. Jeg var jo helt forfjamsket, og jeg må også indrømme, at der var en tåre på min kind. Jeg græder aldrig, så det var helt uvant for hende at se mig sådan. Men den søndag kunne jeg ikke holde det tilbage,” fortæller han.

Børnene får det ikke at vide

Hvis man vinder en stor gevinst, så kan det være svært ikke at fortælle det til gud og hver mand. Parret fra Skanderborg Kommune har dog planer om at holde det for sig selv, og derfor har de også valgt at være anonyme.

Ikke engang parrets børn får at vide, at deres forældre nu er kan kalde sig millionærer.

”Vi har altid ment, at man skal opdrage sine børn, så de kan klare sig selv. Derfor vil vi ikke sige det. Dermed ikke sagt, at vi ikke vil tilgodese dem. De skal bare forkæles uden at vide hvorfor. Og så giver det ro i maven som far, at man har midlerne til at hjælpe, hvis det skulle komme til det en dag,” fortælleren vinderen.

Nogle af pengene skal bruges på et afbetale gæld på hus og bil, inden parret tager på en lille påskeferie sammen.

Læs også

DMI: Så varmt bliver det i påsken

 

 

Dagens Gossip