DMI: Der kommer hagl og slud

Foto: Shutterstock.com

Vi starter ugen ud med lidt dårligt vejr, men derefter begynder det virkelig at tage fart. I løbet af midtugen kan vi se frem til hele 15 grader.

En nu uge er begyndt, og desværre vil den ikke kunne leve op til det flotte vejr, som vi havde det meste af forrige uge. Allerede i dag forventes det ikke, at vi får temperaturen op over de 10 grader, og vi skal væbne os mod, at det kan komme til at hagle en del, samt der vil komme slud.

Senere på dagen forventes det, at det klarer lidt op, og så vil solen komme lidt frem. I morgen er der heller ikke ligefrem det store at prale af. Der kan vi forvente mellem 5 til 8 grader. Til gengæld bør det holde sig tørt det meste af dagen.

Læs også

Skulle passe vens hund – Vil ikke give den tilbage igen

Der kommer en del vind, og om natten forventes det, at der vil være temperaturer helt ned mellem 1 til 4 grader. Der er dog noget at glæde sig over, når vi kommer lidt længere ind på ugen.

15 grader nærmer sig

Selvom de kommende dage ikke ligefrem indbyder til alt for mange aktiviteter ude i det blå, så går der ikke længe, før at temperaturen vil nærme sig de 15 grader. Torsdag går hen og bliver en rigtig dejlig dag, når vi først har overstået det grålige vejr tidligt på dagen.

I løbet af dagen vil det nemlig klare op, så vi vil få en del sol og samtidig med det, vil temperaturen også snige sig helt op på 15 grader. Ved kysterne vil det være lidt køligere, men det forventes ikke at blive koldere end 12 grader i Danmark i løbet af torsdagen, så det ser rigtig fint ud.

Fredag er det næsten det samme. Her vil der også komme en del sol, og temperaturen vil snige sig op på mellem 10 til 14 grader. Om aftenen kan der blive overskyet og komme regn.

I weekenden bliver vejret meget blandet. Der forventes temperaturer op til 10 grader, og enkelte byer.

Læs også

Her kommer den første sommerdag i Danmark

 

 

Dagens Gossip