Her kommer den første sommerdag i Danmark

Selvom vejret er blevet en anelse bedre, så går der alligevel lidt endnu, før vi kan se frem til årets første sommerdag, hvor der bliver mindst 25 grader. Se her hvornår der er størst sandsynlighed for, at vi får denne dag.

Vejret i Danmark kan være en utrolig spøjs ting. I februar var vejret lunt og til tider rigtig dejligt, men med det samme det blev forår, begyndte det at øsregne og blæse. Vejret er dog skiftet igen, og langsomt begynder det at blive varmere i luften, og der skulle heller ikke gå længe, før vi kommer til at ramme +20 grader.

Det forventes allerede i april, men hvorfor forventes det så, at vi får den første sommerdag i Danmark, altså en dag hvor der er mindst 25 grader? Det er der nok rigtig mange danskere, der er spændt på at vide, for det er deromkring, hvor man virkelig kan suse af sted mod stranden for at dase i solen, uden at det bliver for koldt.

Læs også

Hvad? Er der en puma på fri fod i Danmark!

DMI har indtil videre ikke forudsagt i deres sæsonprognose, hvornår vi kommer til at ramme årets første sommerdag, men det vil Danske Spil til gengæld gerne prøve at forudsige. De har således sat odds på, hvornår vi får den første sommerdag i Danmark i år.

Kæmpe overraskelse hvis det bliver i uge 14

Mens DMI har spået, at der vil komme omkring 20 grader i begyndelsen af april, så har Danske Spil ikke de store forventninger til, at temperaturen skulle snige sig helt op i 25 grader. Således tilbyder de nemlig odds 200.00 gange indsatsen igen, hvis der kommer +25 grader fra den 1 til den 7. april. Hvis årets første sommerdag i stedet skulle komme i uge 15, så giver det 100 gange igen, mens oddset falder desto tættere vi kommer på sommermånederne.

Det laveste odds man kan finde hos Danske Spil, det finder vi i uge 21 fra den 20. til den 26. maj. Her får man 4.50 gange indsatsen igen, hvis vi får årets første sommerdag i den periode.

Skulle det gå hen at blive en helt håbløs dansk sommer, så giver det 50 gange igen, hvis der slet ikke kommer en sommerdag med over 25 grader,

Som tilføjelse har Danske Spil også sat væddemål på, hvor mange sommerdage der kommer til at være i år. Hvis der kommer mindst 72 sommerdage, hvilket er en dag mere end sidste år, så giver det odds 15.00 gange igen. Danske Spil tror dog mest på, at vi får omkring de 35 sommerdage.

”Vi tror selvfølgelig på statistik, og derfor ligger vores favoritinterval på mellem 30 og 39 sommerdage i 2019. Hvis man hører til dem, der tror på et endnu mere solrigt 2019 som 2018, jamen så kan man få odds 15,00 på, at vi i år rammer mindst 72 sommerdage,” fortæller Peter Emmike Rasmussen oddsansvarlig hos Danske Spil.

Læs også

DMI: Smid klunset – 20 grader på vej

 

 

Dagens Gossip