DMI: Det bliver fantastisk vejr

Foto: Shutterstock.com

Denne uge bliver rigtig dejlig set med sommerglade øjne, hvor det især er slutningen af ugen der byder ind til grill og hygge ved stranden.

Det er lige før, at det næsten ikke kan blive bedre. Vi mangler faktisk kun, at temperaturen stiger et par grader, ellers ville det i dag være det helt perfekte sommervejr.

Tirsdagen starter nemlig ud med en masse sol, og sådan fortsætter det faktisk hele dagen. Enkelte steder kan der være lidt overskyet fra morgenstunden, men det skulle lige så stille forsvinde i løbet af dagen, og så vil der være skyfri himmel med høj sol.

Læs også

Ny prognose fra DMI: Sådan bliver sommeren 2019

Temperaturen bliver ganske lun, og enkelte steder i landet vil det faktisk være muligt at smide sig på stranden i badetøj. 22 grader kan temperature nemlig nå op på, mens den de koldeste steder vil ramme 17 grader.

Vestkysten får de laveste temperaturer i dag, og det skyldes blandt andet, at de stedvist vil blive ramt af hård vin. I nat bliver det tørt og klart vejr med temperaturer på mellem 8 og 13 grader.

Det bliver varmere og varmere

I denne uge vil temperaturen stige stødt, og derfor kan vi se frem til flere dejlige solskinsdage. I morgen bliver der dog ikke rykket meget ved temperaturen, da den ender mellem 17 til 21 grader, og især Jylland kan blive ramt af en del tågebanker.

Torsdag begynder det at blive en del varmere, da vi rammer de 18 til 23 grader, inden vi fredag sniger os helt op på 24 grader. Lørdag fortsætter vi med de 24 grader, mens der lokalt visse steder kan komme helt op til 25 grader.

Vi slutter ugen af med en flot søndag, hvor der kommer nogen eller en del sol, og kun enkelte byger. Temperaturen ligger på mellem 18 til 24 grader, så meget tyder på, at vi især i slutningen af ugen får rigtig godt vejr, som måske burde udnyttes med en grilltur eller en tur i vandet.

Læs også

Spottet: Livsfarlig larve nærmer sig Danmark

 

 

Dagens Gossip