DMI: Frost og koldt vejr hele ugen

Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Det er ikke ligefrem høj sol og 18 grader, som danskerne er vågnet op til i dag. Det er pivkoldt, og desværre er udsigterne, at det kommer til at fortsætte hele ugen.

Da de fleste danskere forlod deres hjem i morges for at komme på arbejde eller i skole, blev de mødt af dette frostgrader. De dejlige varmegrader vi havde i hele sidste uge er blevet erstattet af en rigtig kold omgang, og derfor måtte mange ud at tænde for varmen i bilen, så de ikke ville fryse rumpetten af.

Læs også

Sportsstjerne med ubehagelig udmelding: Jeg dør indenfor 18 måneder

I løbet af dagen kommer der heldigvis ikke frostgrader, men der bliver desværre langt fra ligeså godt vejr, som vi havde det i sidste uge. I løbet af tirsdagen kan vi forvente temperaturer der ligger mellem 5 og 10 grader. Det vil blive varmest i den sydvestlige del af landet, mens det kan forventes at blive koldest i den nordøstlige del.

I aften er det med at få skruet op for radiatoren igen, for i løbet af natten skulle der blive helt ned til 4 graders frost.

Brr. Det bliver kun koldere

Vi ville ønske, at vi kunne give forhåbninger om skønt vejr og varme grader, men det er desværre ikke tilfældet. Der er intet i DMIs 7-døgsoversigt der peger på, at vi skulle få dage, hvor det går hen og bliver lunt. Faktisk skulle i dag gå hen og blive en af de varmeste dage på ugen.

Allerede i morgen onsdag kan vi nemlig forvente en overskyet dag, hvor der vil være helt ned til 3 graders varme. Det er bestemt ikke utænkeligt, at der i løbet af dagen kan komme lidt slud.

Torsdag forventes det dog at blive værst. Her er der igen tale om temperaturer mellem 3 til 7 grader, og der kan du forvente, at der om aftenen pludselig begynder at falde sne. Det er altså ikke dig der ser syner, selvom vi så sent som i forgårs var oppe at runde 18 dejlige grader.

Fredag skulle der komme sludbyger og temperaturer mellem 3 til 8 grader, mens weekenden endnu er lidt usikker. Det forventes dog ikke, at vi kommer over de 10 grader.

I den kommende uge fortæller DMI heldigvis, at der kommer stigende temperaturer, og det skulle også være fra næste uge, at vi kan begynde at dufte til de 20 graders varme. Det byder vi hjertelig velkommen.

Læs også

Tidligere end forventet: 500.000 danskere bliver ramt

 

 

Dagens Gossip