DMI: I dag bliver det 20 grader dette sted i landet

Foto: Shutterstock.com

Temperaturen ser ganske fornuftig ud på denne torsdag, hvor der forventes at komme helt op mod 20 grader. I morgen bliver det dog straks værre.

Rigtig mange steder melder de regn i dag, men når vi tager et kig på DMI, så er det begrænset, hvad der bliver lover af nedbør. Det er faktisk enkelte steder i Danmark, at der vil komme en lille smule regn, ellers bliver det faktisk en rigtig god dag.

Temperaturen vil komme til at ligge mellem 15 og 20 grader i hele landet, men enkelte steder er man heldige end andre. Hvis man gerne vil nyde godt af de 20 grader i dag, så skal man helst befinde sig i det nordjyske, hvor der forventes at komme 20 grader i Aalborg-området.

Læs også

DMI: Sådan bliver sommeren 2019 i Danmark

Overordnet set bliver vejret i hele Danmark dog godt, og der vil primært være de 18-19 grader fordelt i det meste af landet, hvor man dog i den sydlige del af Danmark kan få det noget køligere. Således forventes det at blive 13 grader i Nykøbing Falster, mens der skulle blive 16 grader i Sønderborg.

Fredag bliver dårligere end forventet

Kiggede man på vejrudsigten i går, så lignede det umiddelbart, at fredag skulle gå hen og blive en ganske udmærket dag. Det har nu ændret sig, og dermed kan folk på Store Bededag i stedet se frem til masser af regn.

Temperaturen vil ligge på mellem 10 til 15 grader, og landet vil være skyet og præget af regn det meste af dagen.

Heldigvis kan man se frem til weekenden, for lørdag forventes der op til 21 grader, mens der forventes hele 22 grader på søndag. Mandag skulle der ligeledes blive 22 grader, og DMI forventer, at det også fortsætter tirsdag og dagene efter i den næste uge.

Dermed tyder det altså på, at vi kan få mange dage i træk med rigtig godt vejr.

Læs også

Dette middel gav ægtepar kræft: Nu får de erstatning på milliarder

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip