DMI: I dag kan vi få den hidtil varmeste dag

Foto: Shutterstock.com

Hvis du har taget den langærmede med på arbejdet, så har du nok begået en fejl. Det ser nemlig ud til, at i dag meget vel kan gå hen og blive den varmeste dag indtil videre.

Det startede gråt og regnfuldt ud i går, men i løbet af dagen begyndte det at klare op, og så udviklede det sig til en fantastisk varm dag, hvor flere valgte at benytte varmen til at få sig en lille dukkert ved stranden.

Det bør der også være lejlighed til i dag, for hvis DMI får ret i deres forudsigelser, så ser det ud til, at vi kan få den hidtil varmeste dag i dag.

Læs også

Amalie blev låst inde af italiensk elsker: Hans eks kom ind i huset

Allerede nu står solen højt på himlen, og vi har rundet de 10 grader i over stort set hele landet. Den temperatur vil i løbet af dagen blot stige, og med lidt held vil den nå op på massive 23 grader, hvilket altså vil gøre det til den hidtil varmeste dag i Danmark i år.

Hvor varmt der bliver, afhænger dog meget af hvor i landet man bor, og det er især sjællændere der skal hive armene i vejret, mens jyderne ved kysterne kan ærgre sig. På Sjælland forventes der nemlig op til de 23 grader, mens der på Jylland og Fyn forventes at komme mellem 15 til 20 grader.

Nedbør forventes der også at komme i dag. Det bliver senere på dagen, hvor der både vil blive lidt overskyet samt komme regn. Sent på aftenen forventes det, at det kommer til at regne over det meste af landet.

Temperaturen falder de næste par dage

Mens det formentlig kommer til at peake med temperaturen i dag, så vil de kommende dage blive lidt køligere. Lørdag forventes der mellem 13 til 18 grader, mens der søndag forventes at komme mellem 12 til 16 grader.

Mandag er DMI meget i tvivl om, da de vurderer at temperaturen vil ligge i et spænd mellem 10 til 17 grader. Tirsdag og onsdag i den kommende uge er vi dog ved at være tilbage på de 20 grader igen, men derefter mener DMI, at det igen skulle begynde at blive lidt køligere i luften.

I uge 18 vil temperaturen ligge mellem 10 til 16 grader, mens den i uge 19 vil være helt nede på mellem 8 til 13 grader. I uge 20 forventes det, at temperaturen vil ligge på mellem 10 til 15 grader. Der går derfor stadig lidt tid endnu, før vi kan forvente at se den første rigtige sommerdag med over 25 grader.

Vi kan dog til gengæld glæde os over, at det ser ud til at blive en rigtig solid sommer. Det mener DMI nemlig i deres langtidsprognose.

Læs også

DMI: Sådan bliver sommeren 2019 i Danmark

 

 

Dagens Gossip