DMI: I dag kommer der regn

Foto: Shutterstock.com

Det er længe siden, at vi sidst har set noget til regnen, men i dag skulle den komme. Faktisk meddeler DMI, at der er sandsynlighed for regn alle dage i denne uge.

Ovenpå en fantastisk påske er det svært at huske, hvornår der sidst har været nedbør. Det tørken har blandt andet været rigtig streng ved pollenallergikere, der kan se frem til, at de får skyllet noget af den beskidte pollen væk.

Selvom der er udsigt til ganske varmt vejr i dag, så skal vi også forberede os på, at der kan komme en del nedbør. Det vil især være i morgentimerne, at danskerne vil blive mødt af regnbyger, hvor det i første omgang vil gå ud over de nordlige egne. Er man allergiker på Sjælland, så må man nok bide pollen i sig lidt længere endnu, for det ser ud til, at Sjælland går fri fra dagens nedbør.

Læs også

Nyt pantsystem: Aflever alle flasker på en gang og få pengene sat ind på din konto

Trods udsigterne til nedbør over Danmark, så holder sig stadig forholdsvis varmt. De fleste steder vil der være mellem 13 til 18 grader, mens det i de sydlige egne vil kunne snige sig helt op på 20 grader.

Regn det meste af ugen

Mens de seneste syv dage har budt på ren tørke, så kommer det til at blive anderledes i resten af denne uge. Fra og med i dag begynder der at falde nedbør, og ifølge DMI, så vil det fortsætte ugen ud. Det er dog ikke meget regn, der forventes at falde fra skyerne i denne omgang, men i skrivende stund forventes ingen af dagene at holde sig fuldkommen tørre.

I morgen torsdag forventes der i en overgang skyet med regn som følge, og temperaturen vil være mellem 15 til 20 grader. Fredag vil der østpå kunne være helt op mod 23 grader, men heller ikke her bliver man fri for regn, da der trækker byger ind over landet fra sydvest.

Lørdag er der mulighed for byger, mens der søndag vil være meget skyet, og her forventes der regn de fleste steder. I den kommende uge starter vi ud med temperaturer mellem 10 til 17 grader og stedvis regn.

Læs også

DMI: Sådan bliver sommeren 2019 i Danmark

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip