DMI: Lun overraskelse i vente

Foto: Shutterstock.com

Det var isende koldt, da de fleste danskere stod op i morges og skulle fragte dem selv på arbejde. Fra i morgen kommer det dog til at blive meget bedre, da vi nærmer os 15 grader og stigende temperaturer.

Det er noget af en kold dag, som de fleste danskere er stået op til i dag. Der var minusgrader langt de fleste steder i landet, og selvom klokken nu har rundet middag, så er temperaturen ikke steget meget.

I dag lyder temperaturen nemlig kun på mellem 7 og 11 grader, mens det dog flere steder i landet bliver endnu koldere end det.

Læs også

Mand sagsøger Apple for stort beløb: I har gjort mig homoseksuel

Når solen går ned og vi nærmer os aftentimerne, så bliver det frygteligt koldt. Helt ned til 0 grader kan vi få i løbet af aftenen, hvor det noget overraskende bliver varmere ud på natten.

Temperaturen siger mellem 0 og 6 grader i løbet af aftenen, men den stiger til 5 og 10 grader i løbet af natten.

Lunt vejr hele ugen

Men sidste uge og især denne weekend har været frygtelig kold, så er der heldigvis lidt lunere vejr på vejr. Faktisk får vi stort set hele ugen ganske lunt vejr, så der enkelte dage vil være mulighed for at iføre sig en t-shirt.

Tirsdag lyder temperaturen på mellem 12 og 15 grader. Der vil være overskyet og regn, men det klarer op i løbet af dagen.

Onsdag vil vi igen få op til de 15 grader. Her vil der komme lidt flere byger, men til gengæld vil der også være flere perioder med sol. Ved kysterne kan der komme hård vind.

Torsdag falder temperaturen lidt igen, da der vil være mellem 12 og 14 grader. Det bliver en dag med nogen sol, men også med lidt skyer og enkelte byger. Nattetemperaturen lyder på mellem 7 og 11 grader, så det er en væsentligt forskel i forhold til sidste uge.

Fredag får vi så mellem 12 og 15 grader igen. Der vil være lidt eller nogen sol fra morgenstunden, men i løbet af dagen kan der komme lidt grå skyer og byger.

Weekenden byder på noget lignende det samme vejr, inden temperaturen i den kommende uge skulle stige yderligere ifølge DMI.

Læs også

Vanvittigt: Så mange kunder overvejer at forlade YouSee

 

Dagens Gossip