DMI: Masser af blæst og nedbør – Sne i weekenden

Foto: Shutterstock.com

Det er på med regntøjet i løbet af ugen, hvor der kommer masser af nedbør. I weekenden bør du erstatte det med vintertøjet, for der regner DMI med, at der kommer nedbør i form af sne.

Det er sjældent, at på noget tidspunkt i løbet af året, ønsker sig at få det vejr, som man havde i februar. Det er dog alligevel tilfældet i år, hvor februar var meget stille og rolig. Måneden havde knap nok noget nedbør, hverken regn eller sne, og det endte med, at der flere dage var helt op mod 15 grader.

Det kunne vi i den grad godt trænge til nu, hvor kalenderen siger marts, men hvor vejret slet ikke er spor forårsagtigt. Regn i store mængder og en blæst, der gør det rigtig svært at holde paraplyen, er det, som vi har været vidne til i begyndelsen af marts, og det kommer desværre til at fortsætte.

Allerede i dag er der igen lovet masser af nedbør, ligesom der er lovet kraftig blæst over store dele af landet. Ikke nok med det, så forventes det også, at det i nat bliver stormfuldt, når vi får vindstød med stormstyrke.

Sne i weekenden

I midtugen bliver vejret heller ikke noget at råbe hurra for. Torsdag kan vi dog glæde os over, at temperaturen formår at snige sig op omkring de 10 grader, men det er fortsat med en masse regn, og igen om aftenen vil der komme hård vind.

Når vi rammer fredagen, skal vi ikke blive overraskede, hvis det pludselig drysser ned fra himlen med snekrystaller. I løbet af natten vil der nemlig være helt ned til tre graders frost, og om aftenen forventes det, at der kommer slud og sne flere steder i landet.

Slud eller tøsne fortsætter i løber af lørdagen, hvor der dog også bør komme lidt sol. Temperaturen holder sig mellem 2 til 6 grader, så det er fortsat ikke tid til, at du kan smide den varme vinterfrakke og gå amok i sommertøjet.

Læs også

Fyret efter sygemelding: Nu er han millionær og tilværelsen er reddet

 

 

Dagens Gossip