DMI: Masser af regn! Og den er kommet for at blive

Foto: Shutterstock.com

Det ser gråt ud i vejrudsigten, og den er fyldt med en masse regn. Hver evig eneste dag i denne uge, ser ud til at skulle regne, og det fortsætter desværre længe.

Hvis folk sov med åbne vinduer i løbet af natten, så er der en stor sandsynlighed for, at de vågnede op med et sæt, da det pludselig begyndte at regne kraftigt. Regnen meldte pludselig sin ankomst, knap en uge efter at vi sidst sagde farvel til den, og nu peger det på, at den bliver her et i et stykke tid.

Heldigvis er der ikke tale om, at vi får det ene skybrud efter det andet, der er bare tale om regulære regnbyger, som forbliver over Danmark. Hele ugen er der optræk til regnvejr, så det bliver begrænset med tid, man kan bruge med familien foran grillen i denne uge.

Læs også

Byfest tog vild drejning: 30-årig mand nikkede skaller og bed kvinde i øret

I dag starter dagen ud med regn, og derefter vil der være periode med en lille smule sol. Senere er der igen optræk til byger, og der er også en risiko for, at der kommer tordenvejr. Temperaturen vil ligge på mellem 18 til 23 grader.

Vejret i resten af ugen

Tager vi et kig på den resterende del af ugen, så kommer det til at blive meget lignende i dag. I morgen onsdag kommer der en del byger vestfra, som trænger ind over landet, og lokalt vil der også være sandsynlighed for både hagl og torden.

Solen bør også kigge frem, men det er i begrænsede perioder. Temperaturen ligger på mellem 18 til 23 grader.

Torsdag vil der primært være regnbyger, hagl og torden, og ganske lidt sol. Temperaturen tager et lille dyk til mellem 17 og 21 grader, mens det også begynder at trække lidt op med let til frisk vind.

Fredag får vi lidt eller nogen sol, men også mulighed for enkelte byger. Det er muligvis denne dag på ugen, hvor vi får mindst nedbør. Temperaturen ligger på mellem 18 til 23 grader, men det vil blæse en smule i løbet af dagen.

Lørdag kommer det til at regne de fleste steder i landet, men temperaturen bliver til gengæld ganske lun. Helt op mod 25 grader er der mulighed for, at vi får på lørdag.

Ugen sidste dag byder ikke overraskende også på en del regn. DMI skriver, at der vil komme byger mange steder, men heldigvis også lidt sol ind imellem. Om natten vil der være et vekslende skydække, som også vil give byger.

Konklusionen må være, at denne uge primært vil blive præget af regn, så husk paraplyen, når du forlader dit hjem.

Læs også

Hund slikkede på sin ejer: Nu har hun mistet både arme og ben

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip