DMI: Nu falder temperaturen - Se vejret for weekenden

Foto: Shutterstock.com

En koldfront har ramt landet, og dermed falder temperaturen de næste par dage, hvor det også forventes, at der kommer til at falde en del regn.

To dage er stort set ikke ens, når det kommer til vejret i Danmark. Forleden havde vi over 30 grader, og i går var vi så tilbage på de 20 grader, hvor der samtidig var skybrud og overskyet i store dele af landet.

I weekenden bliver vejret heller ikke alt for prangende, men vi starter ud med en ganske fin dag, hvor temperaturen vil ligge solidt mellem 17 til 20 grader. Morgenstunden vil byde på regn og byger enkelt steder i landet, hvor der også vil være en del skyer.

I løbet af dagen vil det klare op, og det giver plads til solen. Eftermiddagen skulle således blive  rigtig fin, og det vil være her, der er gode muligheder for at hive grillen frem.

Lørdag: Starter ud med skyer og regn, men i løbet af dagen vil det klare op. Det vil især være Jylland der får en del byger, mens sjælland umiddelbart vil holde sig fri.

Temperaturen vil ligge på mellem 16 til 21 grader, og ud på aftenen vil der igen komme lidt regn, hvilket primært vil falde i Jylland.

Læs også

Johan skulle købe avocadoer i supermarked: Så opdagede han en giftig skorpion

Søndag: Fortsat vil Jylland blive ramt af lidt regn, og det starter allerede ud fra morgenstunden. Dagstemperaturen lyder på mellem 16 til 20 grader, men den vil være lavere på vestkysten.

Der vil være noget vind i løbet af dagen, da den bliver jævn til hård. Det aftager dog i løbet af aftenen. Nattetemperaturen vil ligge på mellem 10 til 15 grader, men lokalt kan det komme ned på sølle 6 grader.

Det bliver varmt igen

En koldfront passerede landet sydfra natten til fredag, og den er altså årsag i de sænkede temperaturer. Denne koldfront er dog væk igen efter weekenden, hvor det igen begynder at blive varmere.

Mandag vil dog fortsat være lidt ramt, og temperaturen forventes derfor ikke at komme over 20 grader. Dagen vil primært byde på regn og byger, det meste af dagen.

Tirsdag begynder temperaturen så at stige igen, og vi rammer helt op mod de 23 grader. Det skulle holde tørt, og der vil være en del sol over landet.

Onsdag ser prognosen dog rigtig varm ud indtil videre, hvor der loves mellem 20 til 26 grader, og en del sol i løbet af dagen. De efterfølgende dage vil formentlig blive med lidt lavere temperaturer, men det vil DMI med sikkerhed kunne sige efter weekenden.

Læs også

Tragisk: 2-årig dreng sønderrevet af leopard i dyrepark

 

 

Dagens Gossip