DMI: Nu kan det blive op mod 21 grader flere dage i træk

foto: Shutterstock.com

Vejret i weekenden ser rigtig godt ud. Vi skal bare have overstået de kommende hverdage, og så vil vi blive mødt af 20-22 grader flere dage i streg.

I går kunne vi skrive om, hvordan der pludselig var udsigt til, at vi skulle have lidt af sommeren tilbage, selvom vi er trådt et godt stykke ind i efteråret.

Det sker i løbet af weekenden, hvor temperaturen tager et ordentligt hak opad, og hvor vi kommer til at passere de 20 grader igen. Allerede lørdag får vi 20 grader flere steder i landet, da DMI forventer at temperaturen kommer til at ligge på mellem 15 og 20 grader.

Læs også

Målrettet indsats fra Politiet: De tager dig, hvis du gør dette bag rattet

Lørdag bliver dog ikke den eneste dag med varme, for søndag stiger temperaturen yderligere, og så vil danskerne pludselig kunne nyde helt op til 21 grader, og måske endda mere.

Noget tyder også på, at det gode vejr vil fortsætte et par dage, for selvom DMI ikke har konkrete tal for mandag og tirsdag, så skriver de, at vejret blive ustadigt men fortsat lunt.

Fortsat lunt lyder rigtig godt, og det lægger op til, at vi kan få minimum fire dage i streg, hvor der vil være mindst 20 grader.

Vejrudsigten for resten af ugen

Indtil det bliver weekend skal vi dog væbne os med tålmodighed. Det bliver nemlig ikke særlig godt vejr op til, og det danske vejr vil blive præget af regn, blæst og grå skyer.

I dag tirsdag vil der være helt ned til 10 grader visse steder i landet, mens andre steder i landet vil få 15 grader. Der vil være en del byger i løbet af dagen, men lidt sol ind i mellem.

Onsdag vil vi få lidt eller nogen sol, mens der kun vil være få byger i løbet af dagen. Temperaturen løber op mellem 13 og 15 grader, mens der vil være let til frisk vind fra nordvest.

Torsdag får vi omkring 12 til 15 grader. Der vil blive overvejende skyet, men det skulle holde tørt det meste af dagen.

Fredag får vi en meget skyet dag med en del regn. I løbet af eftermiddagen vil det klare op i Jylland, og der vil komme op mod 15 grader.

Derefter kommer weekenden med det gode vejr, mens mandag og tirsdag også peger på, at vejret skulle blive godt.

Læs også

Eftersøgning AFBLÆST: 62-årig far dræbt i bilulykke - 4-årig søn overlevede

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip