DMI: Nu kommer det store vejrskifte

Foto: Shutterstock.com

Det helt store efterårsvejr er på vej, og det betyder, at temperaturen kommer til falde en del, og blæsten kommer i den grad til at tage til.

Ja, vejret har vel egentlig været meget efterårsagtigt med tanke på, at det har været overskyet og regnet forfærdeligt meget i løbet af de seneste par dage. Det eneste der ikke har været særlig efterårsagtigt, har været temperaturen.

Den har nemlig været ganske høj, og selvom vi ikke har passeret de 20 grader i løbet af efteråret endnu, så har vi været meget tæt på. Nu begynder vejret dog at gå i den ‘forkerte’ retning, da temperaturen daler ganske hurtigt, og vinden begynder at tage til.

Læs også

Lottospiller vandt 3 millioner: Ja ja, jeg snød lidt

Det betyder med andre ord, at det rigtigt er på tide at byde efteråret velkommen, og det gør vi med en stor vejrændring.

Blæst og kulde på vej

Det der kendetegner efteråret bedst, er nok de mange blæsende dage. Det er typisk i efteråret, at vi får de mest kraftige vindstød i Danmark, og det begynder så småt at lægge op til det nu.

Hos DMI skriver de, at vi i løbet af de kommende dage vil få meget blæsende vejr, og det starter allerede lørdag, og så trækker det ellers op de efterfølgende dage. Temperaturen er vi heldige med endnu, da den fortsat vil ligge på 18 grader, men det holder kun indtil mandag, hvor den styrtdykker til 15 grader, og derefter videre ned til sølle 13 grader.

Kombinerer vi det med en god omgang blæst, så betyder det, at det bliver bidende koldt, og derfor må det endegyldigt være slut med shorts og t-shirt udenfor.

Vi skal helt hen til torsdag og fredag i den kommende uge, før det begynder at blive bare lidt lunt igen. DMI skriver, at det vil være mest tørt men ellers uændrede vejrforhold, hvilket vil betyde, at det fortsat vil blæse en hel del. Dog skulle det være med lunere temperaturer end de 13-14 grader, som der rammer os om lidt.

Læs også

Mistænkelige dødsfald i dansk feriebolig

SN - Seneste og mest populære nyheder på SN.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip