DMI: Nu kommer varmen endelig igen

Foto: Shutterstock.com

Vi skal lige have overstået to dage med kulde i luften, men derefter begynder det at se rigtig flot ud. Sidst på ugen vil vi nærme os de 20 grader.

Den seneste uges tid har været rigtig kold. Det er på trods af, at der har været masser af sol på en skyfri himmel. Kulden kom så en stor overraskelse for mange, da vi kort forinden havde haft rigtigt sommervejr, hvor temperaturen næsten havde rundet de 20 grader.

De 20 grader kommer vi ikke op på i denne omgang, men vi nærmer os virkelig meget og især i weekenden kan vi se frem til rigtig flot vejr. Allerede inden weekenden begynder temperaturen dog at sige, og det betyder, at du allerede kan lægge sommertøjet frem.

Læs også

Ny teknologi kan spotte din mobil under kørsel – Bliver testet nu

I dag mandag og i morgen tirsdag er ikke værd at skrive hjem om. Der vil vi få op mod 10 grader, så det er ikke disse dage, at du skal skifte de lange bukser ud med kjole eller shorts. Til gengæld begynder det at se rigtig fint ud onsdag, hvor der vil komme op mod 15 grader.

Derfra begynder temperaturen bare at stige, og torsdag kan vi forvente at få en masse sol og helt op til 17 grader, inden det lørdag stiger en tand mere, hvor vi skulle få helt op mod 18 grader. De fleste af dagene forventes det også at holde tørt, så det ser rigtig lovende ud.

To uger til de 20 grader

Selvom temperaturen stiger i løbet af denne uge, så er der stadig et stykke vej til de 20 grader, hvor det virkelig begynder at blive lunt. I skrivende stund er der ikke noget der peger på, at der skulle komme 20 grader i næste uge, men til gengæld ser det ud til at være på vej i uge 18.

Der skriver DMI nemlig, at der kan blive bedre plads til solen, og det vil betyde, at der kommer op mod de 20 grader inde i landet. I næste uge forventes det dog ikke, at der kommer de helt høje temperaturer, og derfor kan vi forvente, at der bliver op mod 14 grader. Nattefrosten skal desværre heller ikke afskrives helt endnu.

Læs også

I dag starter politiets store påskerazzia – Se hvad de holder øje med her

 

 

Dagens Gossip