DMI: Nu stikker temperaturen af

Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

DMI skriver i deres vejrprognose, at det bliver bagende varmt, og det kan man ikke argumentere mod. Varmen trænger i den grad ind over Danmark i dag, hvor det dufter af 30 grader.

Natten var fyldt med torden og et par byger, og visse steder i landet vil morgenstunden starte ud med lidt regn. Men når det er forbi, så vil det blive en særdeles dejlig dag, hvor temperaturen stikker fuldstændig af.

De fleste steder i landet vil temperaturen bevæge sig op i omegnen af 28 grader, men lokalt vil der kunne måles hele 30 grader. Dermed tegner det til, at den Grundlovsdag, der også er valgdag, bliver den hidtil varmeste i år.

Læs også

Hvis ‘Louise’ ringer, så skynd dig at læg på igen

Det er dog ikke alle steder i landet, at det bliver lige varmt, og i den vestlige del af Danmark, må man desværre nøjes med varmegrader i den lave del af 20erne. På sjælland bliver det dog varmest, hvor det især er i Holbæk-området, at der vil blive målt de 30 grader senere på dagen.

Der vil være småskyet flere steder i løbet af dagen, men omkring eftermiddagen skulle det klare op, og så er der frit udsyn for solen. I dag vil derfor være en glimrende dag til en dejlig gåtur, en grillaften med familien eller måske en tur på stranden.

Enkelte tordenbyger vil måske kigge forbi, men det vil primært være i aftentimerne.

Varmen fortsætter

Hvis man er blandt dem, der ikke er glad for den bagende varme, så skal man ikke se frem til torsdag. Der fortsætter varmen nemlig, og selvom det ikke bliver med 30 grader, så vil der mange steder i landet komme hele 28 grader.

Derefter falder temperaturen dog drastisk, og fredag plus resten af weekenden, vil temperaturen ligge på mellem 16 til 21 grader.

Det er nogenlunde det samme lejde, som temperaturen kommer til at ligge i, når vi tager hul på uge 24, men herefter forventes det igen, at temperaturen begynder at stige. DMI meddeler, at vejret fortsætter med at være ustadigt, som det også vil være i de resterende dage i denne uge.

Det ser dog ud til, at det bliver meget begrænset med regn og nedbør i løbet af denne uge, hvor regnen primært vil falde i nattetimerne eller ud på morgenstunden.

Læs også

DMI: Sådan bliver sommeren 2019 i Danmark

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip