DMI: Nyd dagen, der vil komme en del sol

Foto: Shutterstock.com

Selvom det bliver varmere i løbet af ugen, så kan tirsdag godt gå hen og levere det bedste vejr, vi kommer til at få her i uge 22.

Det bliver desværre ikke i denne uge, at vi får det dejligt varme vejr, som vi går og venter på. Dog er der enkelte dage i ugen, som er bedre end andre, og tirsdag går hen og bliver sådan en.

Det bliver nemlig en af de eneste dage i denne uge, hvor det lader til, at vi kan slippe for nedbør i hele landet, og samtidig skulle solen gerne lade sig skue flere timer i løbet af dagen.

Desværre bliver det ikke en af de dage, hvor vi får mange varmegrader i luften, da der kommer til at være mellem 10 til 15 grader, og natten bliver også forholdsvis kølig med en temperatur på blot 5 grader.

Læs også

DMI: Sådan bliver sommeren 2019 i Danmark

Ellers bliver vejret ganske roligt, og vi skal først ud på aftenen før det begynder at trække lidt op til blæst. De bedste timer i løbet af dagen forventes at komme ud på eftermiddagen.

Stadig længe til det rigtigt gode vejr

Selvom DMI har ændret lidt på deres forudsigelser for vejret i denne uge, hvor de især har skruet op for temperaturen fredag, så er det stadig en rigtig træls uge vejrmæssigt.

Til gengæld bliver det noget andet, når vi rammer ind i uge 23, hvor vi pludselig skulle begynde at få det længe ventede sommervejr. I uge 23 skulle temperaturen ligge med et gennemsnit på 15-20 grader, og grundet varme fra syden, der trænger ind over landet, vil der komme dage med mere end 20 grader.

20 grader kan vi måske være heldige at snige os op på en enkelt eller to dag i denne uge, hvor DMI i øjeblikket meddeler, at der komme op til 20 grader fredag og lørdag. Desværre er det med blæst, regn og masser af skye som følge.

Vi glæder os derfor til den kommende uge, hvor vi træder ind i året sførste sommermåned og samtidig bliver mødt af et dejligt sommervejr.

Læs også

DMI: Trist vejrmelding

 

 

Dagens Gossip