DMI: Overraskende godt vejr i dag

Foto: Shutterstock.com

Vejret har taget sig en lille ændring, og dermed ser det faktisk ud til, at vi får et rigtig flot vejr i dag. Der vil være sol det meste af dagen.

Vejret har taget en lille drejning, og dermed tyder alt på, at det faktisk går hen og bliver ganske godt vejr i dag. Der var ellers udsigt til, at det skulle blive overskyet det meste af dagen, og at der ville komme en del nedbør.

Det dårlige vejr ser dog ud til at have trukket sig tilbage, og i stedet kan vi allerede glæde os over, at der er sol fra morgenstunden. Den sol ser ud til at blive ganske længe, og den skulle kun blive afbrudt i ny og næ af et par skyer.

Ifølge DMI så er der en stor spredning i temperaturen, hvor den står til at blive mellem 13 til 18 grader i dag. Bor man i de sydlige egne, vil man dog kunne glæde sig over, at der kommer helt op mod 20 grader.

Læs også

Tysk turist så fritgående stort kattedyr i Danmark - Jeg kunne se musklerne på den

Vejret i Jylland ser ud til at blive tanden bedre end det på sjælland, hvor der vil være skyer på himlen lidt oftere. Det begrænser også temperaturen, der typisk vil ligge et par grader under det, som der er de fleste steder i Jylland.

Weekenden bliver knap så varm

Fredag går på mange måder hen og ligner dagen i dag, bare krydret med lidt ekstra skyer. Det vil nemlig blive overskyet forholdsvis tidligt på dagen, og det forventes også, at der vil komme en del fra i løbet af eftermiddagen.

Lørdag forventes der mellem 12 til 17 grader, men det skulle til gengæld holde sig tørt. Der kommer lidt vind i løbet af aftentimerne, som kan udvikle sig fra jævn til frisk vind, og ved Vestkysten kan der komme hård vind.

Søndag bliver den koldeste dag i weekenden, hvor der vil være mellem 10 til 15 grader i løbet af dagen. Det bør blive en våd og regnfuld dag, da der allerede fra morgenstunden skulle komme nedbør. Det klarer dog op i løbet af dagen, og så vil der kommer en del sol.

Mens den næste uges tid ikke ser ud til at blive særlig varm, så kan man glæde sig til sommeren, der skulle gå hen og blive rigtig god.

Læs også

DMI: Sådan bliver sommeren 2019 i Danmark

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip