DMI: Overraskende vejrmelding

Foto: Shutterstock.com

Hvis man tager sidste uge med i ligningen, så er det en yderst overraskende vejrmelding, som DMI kommer med til denne uge. Det ser nemlig ud til at blive ganske lunt i det meste af landet.

Det har godt nok været koldt i løbet af den seneste uge, og i går peakede det, da der var frostgrader fra morgenstunden, og da minusgraderne allerede nærmede sig igen sent på aftenen.

I løbet af natten steg temperaturen tog igen, og det fortsætter den med i et godt stykke tid. Vejret ser nemlig overraskende ‘godt’ ud i den næste uges tid, hvor der går hen og bliver ganske lunt.

Læs også

Vanvittigt: Så mange kunder overvejer at forlade YouSee

Det kan vi allerede se i dag tirsdag, hvor der bliver mellem 11 og 15 grader. Selvom det bliver lunt følger resten af vejret ikke nødvendigvis med, og derfor skal vi også forvente, at det bliver en dag, der starter ud med regn.

Derefter vil det begynde at klare op vestfra med nogen sol, mens det også kan trække lidt op med vind i aften. Nattetemperaturen lyder på mellem 7 og 12 grader.

Vejrudsigten resten af ugen

Onsdag ligger temperaturen mellem 12 og 15 grader. Der vil igen være en del byger rundt omkring i landet, men der vil også komme sol ind imellem. Der kan komme lidt torden, men der også stedvis kan komme hård vind.

Nattetemperaturen lyder på mellem 6 og 10 grader.

Tager vi et kig på torsdag, så forventes temperaturen at ligge mellem 12 og 15 grader. Dagen vil starte ud med lidt eller nogen sol, men der vil også komme byger. Lokalt kan der komme torden.

Nattetemperaturen ligger mellem 7 og 12 grader. Der vil være lidt frisk vind fra sydvest og vest, men der om eftermiddagen forventes at være stedvis hård vind.

Fredag får vi atter mellem 12 og 15 grader. Først på dagen vil der være en del skyet med lidt byger, og senere på dagen vil det klare op, og der vil komme perioder med sol.

Om aftenen og natten vil temperaturen ligge mellem 10 og 13 grader, og der vil være mest skyet og regn de fleste steder. 

Tager vi et kig på weekenden så bliver der 11 og 15 grader om lørdagen, hvor der vil være regn først på dagen og senere klare op, mens temperaturen stiger en tand søndag, hvor vi kan få op mod 16 grader.

Her vil der dog også være mest skyet og regn, så selvom vi får en ganske lun temperatur det meste af ugen, så følger vejret desværre ikke med.

I den kommende uge kan vi se frem til ustadigt vejr, en del blæsevejr men til gengæld også stigende temperaturer.

Læs også

Mor til to endte i koma - Tjeneren gav hende den forkerte bestilling

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip