DMI: Pas på i trafikken

Foto: Shutterstock.com

Det bliver en ganske fornuftig uge, men mandagen starter ud med en varsel fra DMI, da der er meget kraftig tåge over det meste af landet.

En ny uge er startet, og det betyder også, at DMI er klar med en vejrudsigt der gælder for uge 43. Mandagen starter hårdt ud med en varsel, der gælder de fleste danskere, der skal fragte sig selv eller andre i skole eller på job via et køretøj, da der er masser af tåge omkring i landet.

Allerede i går aftes sendte DMI en varsel ud, hvor de skrev, at der i løbet af morgenen og formiddagen ville ligge en kraftig tåge over det meste af landet.

Læs også

Familie og venner skulle begrave Shay, pludselig bankede det inde fra kisten

En tåge der ville gøre det svært at se mere end 100 meter frem, og derfor er det vigtigt, at man er særligt opmærksom i trafikken fra morgenstunden, og sænker hastigheden en anelse.

Tågen skulle holde op i løbet af dagen, og den vil i stedet blive til lavtliggende skyer, som holder solen væk fra Danmark.

Temperaturen forventes at ligge på mellem 10 og 14 grader, og der vil være sol enkelte steder i landet. Det forventes primært at være i Nordjylland, hvor det også holder tørt det meste af dagen.

Vejrudsigten resten af ugen

Vejret i resten af ugen bliver meget gennemsnitligt. Der er ingen dagen, hvor temperaturen virkelig stikker af, men der er heller ikke nogen dage, hvor vi skal frygte, at vi kommer ud til en bil med is på ruden.

Tirsdag bliver det mellem 12 og 15 grader. Der vil være lidt skyet, og der kan komme lidt regn hist og her. Ellers bliver det en ganske fin dag, hvor der vil være lidt sol.

Onsdag lyder temperaturen også på mellem 12 og 15 grader. Der vil være mest tørt og komme lidt eller nogen sol i løbet af dagen. Der er sandsynlighed for, at der kan komme lidt regn først på aftenen.

Torsdag tager temperaturen lige et hak op ad. Der bliver mellem 13 og 16 grader. Der vil være regn af og til, og en anelse sol i løbet af dagen. Nattetemperaturen lyder på mellem 9 og 12 grader.

Fredag bliver det mest tørt med lidt eller ingen sol. Der kommer mellem 12 og 15 grader, men der kommer til at blive en hel del blæst.

Læs også

Overraskelse: Kendt danser vender tilbage i Vild med Dans

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip