DMI: Regn, hagl og torden

Foto: Shutterstock.com

Vejret i denne uge bliver desværre ikke som ønsket. Allerede i dag starter vi ud med en masse regnbyger, mens der også forventes at komme hagl og torden i løbet af dagen.

Ugens første dag kan byde på meget dramatisk vejr, hvor det ikke forventes at holde tørt særlig meget af dagen. Allerede fra morgenstunden vil man flere steder i landet kunne møde regnvejr, og det forventes også, at det flere steder vil blive suppleret med både hagl og tordenvejr.

Det bliver en kølig dag, hvor der bliver mellem 7 til 10 grader, men den friske vind fra vest og nordvest får det til at føles koldere. Bor man ved kysterne, kan man forvente hånd vind i løbet af dagen.

Læs også

DMI: Sådan bliver sommeren 2019 i Danmark

Til aften forventes der fortsat byger, og her vil der igen kunne opleves både hagl og torden. Natten byder på en del kulde, hvor det skulle blive helt ned til frysepunktet.

Det bliver varmere midt på ugen

Selvom vi umiddelbart skal vente til midten af uge 20 på det rigtigt gode vejr, så er der optakt til lidt af det i løbet af denne uge. På torsdag kan vi være heldige at få temperaturer op mod 17 grader, men det er også det eneste, vi kan varme os på.

Hele ugen bliver nemlig præget af regnbyger og ustadigt vejr, så selvom de melder flotte varmegrader, så kommer det formentlig til at føles koldere.

I weekenden forventes der at komme lidt sol, og temperaturen vil ligge på mellem 12 og 15 grader. Der vil dog fortsat være en del vind. DMI skriver på deres hjemmeside, at de er ret sikre på udsigten, dog er de i tvivl om den egentlige mængde nedbør.

Læs også

28-årig far havde for vane at knække nakken - Nu har han svært ved at gå

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip