DMI: Så kom den længeventede sommerdag

Foto: Shutterstock.com

Vi har ventet længe på den, men nu kommer der endelig en sommerdag mere. Temperaturen sniger sig op på 25 grader i dag, inden den stiger yderligere de kommende dage.

Det er efterhånden længe siden, at vi har haft en rigtig sommerdag i Danmark. De seneste uger har været præget af overskyet vejr, masser af regn og en temperatur der var dalende.

I går kom vendepunktet dog. Vi ramte op på omkring 22 grader, og i dag stiger temperaturen yderligere. Således er DMI næsten klar til at garantere, at vi får intet mindre end 25 grader i løbet af dagen i dag, og det betyder altså, at vi får en rigtig sommerdag.

Læs også

Kat sat til salg for 1.5 mio. kr: Har helt speciel evne

Tager vi et kig på vejrudsigten for i dag, så vil gennemsnitstemperaturen ligge mellem 18 og 23 grader i hele landet. Bor man i den sydøstlige del af landet, så kan man dog se frem til en endnu varmere dag, hvor der skulle blive hele 25 grader.

Der vil være tørt først på dagen og lidt skyet. I løbet af dagen vil der dog komme en helt del sol, men der er også risiko for en lille smule regn.

Weekendvejret bliver rigtig godt

Man skal ikke frygte for, at det kun er fredag, der bliver godt vejr. Hele weekenden ser nemlig ud til at blive fyldt med fremragende vejr, hvor temperaturen bliver rigtig høj.

Lørdag den 24. august skriver DMI, at dagen vil starte ud med tåge, men i løbet af dagen klarer det op, og så vil solen komme frem. Temperaturen vil ligge på omkring 20 til 25 grader, men lokalt vil den snige sig helt op på 27 grader.

Søndag får den lige yderligere et hak op, da temperaturen over hele landet vil ligge på mellem 22 og 27 grader. Lokalt kan det blive endnu varmere, men det bør ikke blive muligt at ramme de 30 grader.

Når weekenden slutter og vi tager hul på den kommende uge, så frygt ej. Temperaturen fortsætter i den høje ende. Mandag, tirsdag og onsdag vil der alle dage komme helt op mod 28 grader. Der vil også være en del sol, men der kan også komme et par byger hist og her.

Det forventes også, at det fortsat vil være varmt torsdag og fredag.

Læs også

Pinligt! Kan du se, hvorfor Ella ikke skulle have sendt dette foto til sin mor?

 

 

Dagens Gossip