DMI: Så længe fortsætter de varme grader

Foto: Shutterstock.com

Det er måske svært at tro på, men prognosen fortæller i øjeblikket, at den varme temperatur vil fortsætte flere uger endnu.

De fleste danskere havde for længst gemt deres sommertøj væk, da de så prognoserne for flere minusgrader i løbet af sidste uge. Pludselig over en enkelt nat er det ‘gode’ vejr vendt tilbage, hvert fald vil man kigger på temperaturen.

Regnen og de grå skyer fortsætter nemlig et godt stykke tid endnu, men i det mindste skal man ikke gå og fryse dagen lang, eller kommer ud til en bil, der har frost i ruden.

Læs også

Morten blev udsat for stort dilemma i Luksusfælden: Nu sover han i bilen

Frost i ruden er der heller ikke nogen grund til at frygte det næste lange stykke tid, for i øjeblikket peger prognosen på, at de dejlige varme grader vi har i øjeblikket, kommer til at fortsætte flere uger.

I denne uge kommer vi til at få 15 grader både i dag, fredag og lørdag, inden temperaturen stiger helt op til 18 grader i løbet af søndagen.

Uge 42

I skolernes efterårsferie bliver temperaturen også ganske fin. Mandag og tirsdag forventes der begge dage omkring 16 grader, og DMI forventer, at de efterfølgende dage også vil være ganske lune.

Uge 43

I uge 43 skal vi være heldige, hvis vi kommer op og snuser til 18 grader, men vi behøver til gengæld ikke frygte, at der skulle være flere minusgrader på vej.

DMI fortæller, at vi i uge 43 fortsat ligger i en mild sydvestlig strømning, og derfor vil vi får en vekslende himmel med sol og regn. Temperaturen skulle gerne holde sig omkring de 15 grader hele ugen, mens vi kan få helt op til 12 grader i løbet af natten.

DMIs prognose siger, at vi får et par grader mere i uge 43, end vi plejer. Det tager vi naturligvis med.

Uge 44

Prognosen for uge 44 bliver lidt mere usikker. De ser dog en tendens der peger på, at vi endelig kommer til at få mere klart vejr, hvilket giver plads til mere sol. Temperaturen tør de ikke skyde på, men de forventer, at der kommer mindre nedbør i uge 44, end der tidligere har været, men at der slet ingen risiko er for nattefrost.

Boost dit vægttab

Jeg vil gerne tabe mig med...

Afrikansk mango

Arabiske kaffebønner

Grøn kaffe

Hindbær ketoner

Æblecidereddike

Læs også

Chris og Steph bookede rejse for 16.000 kroner, velvidende at Thomas Cook gik konkurs: Nu vil de have penge tilbage

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip