DMI: SÅ tæt på 25 grader

Foto: Shutterstock.com

Resten af ugen bliver rigtig dejlig, og hvis vi har heldet med os, så kan vi få op til flere sommerdage. Det kræver bare, at temperaturen lige stige en lille smule.

Temperaturen skal runde 25 grader ,hvis det skal kendetegnes som en rigtig sommerdag. I går havde vi en fantastisk dag, og det samme får vi i dag, men ingen af disse dage var helt i nærheden af at runde de 25 grader.

Det kommer heller ikke til at ske i morgen, men med lidt held kan det faktisk ske de sidste dage i slutningen af denne uge. I første omgang tager vi dog et kig på, hvordan vejret bliver i dag.

Læs også

Ny prognose fra DMI: Sådan bliver sommeren 2019

Ifølge DMI kommer vejret til at følge de flotte takter fra i går. Derfor vil de fleste danskere vågne op til storslået vejr med solskin og en ganske lun morgen. I løbet af dagen vil temperaturen bevæge sig op til mellem 17 og 22 grader, hvor der dog på vestkysten kan være lidt køligere.

I Sydvest- og Vestjylland vil der også komme lidt flere skyer i løbet af dagen, mens resten af Danmark burde have sol indtil solnedgang.

Kommer de 25 grader?

Torsdag begynder temperaturen at stige en lille smule. Her vil den ryge op til mellem 18 og 23 grader, men til gengæld starter dagen ud med skyer og regn. I løbet af dagen vil det dog klare op, og det vil betyde flere timer med sol.

Fredag vil temperaturen ligge på det samme, og dagen starter også skyet ud med en smule regn. Igen vil det klare op i løbet af dagen, hvilket giver en del sol i løbet af eftermiddagen.

I weekenden er der sandsynlighed for, at vi kan få en sommerdag eller to. I første omgang melder prognoserne fra DMI, at der vil komme mellem 18 til 24 grader. Der vil komme nogen eller en del sol, men der kan også falde et par dråber hist og her i løbet af dagen.

Mandag fortsætter temperaturen med at ligge i det høje lag, men derfra skulle den også begynde at falde igen. DMI melder hvert fald, at tirsdag og onsdag bliver med lidt faldende temperaturer.

Læs også

Ægtepar var millimeter fra at falde 600 meter i autocamper

 

 

Dagens Gossip