DMI: Så varmt bliver det i påsken

Foto: Shutterstock.com

Vi skal bare have overstået dagen i dag, og så begynder vejret at se rigtig dejligt ud. Fra skærtorsdag og frem vil temperaturen ligge omkring de 18 grader.

Det var været en god starten på ugen, hvor der i går var fuldstændigt skyfrit og høj sol det meste af dagen. Sådan forventes det også at være bliver i dag, men til gengæld er temperaturen stadig ikke helt med os. Det er hvert fald ikke varmt nok til at gå rundt i t-shirt og med bare ben, men det bliver det inden for ganske få dage.

På torsdag er det skærtorsdag, og dermed starter den første af påskehelligdagene. Det er også begyndelsen på det rigtig gode vejr, da DMI meddeler, at det bliver helt op til 17 grader. Derudover skulle det holde tørt, og der vil komme en del sol i løbet af dagen.

Læs også

Mors store frygt: Søn fandt trimmer og ville lege frisør på lillesøster

Skærtorsdag er dog langt fra den bedste dag i påsken, det kan vi i stedet forvente at få i løbet af langfredag eller om lørdagen. Her melder DMI nemlig om helt op til 18 graders varme, og da det samtidig vil holde tørt, og solen vil kigge frem det meste af dagen, kan det blive et rigtig behageligt vejr.

Søndag er der mulighed for nedbør forskellige steder i landet, men temperaturen forbliver i den høje ende, hvor det forventes, at der bliver op til 16 grader.

Den høje temperatur fortsætter

7-døgsprognosen fra DMI bliver mindre detaljeret når vi rammer den sidste påskedag i år. Mandag forventes det, at været bliver lidt mere ustadigt, men til gengæld forventes det ikke, at der bliver rørt ved temperaturen. Det samme er gældende tirsdag, og dermed kan vi fra i morgen forvente mange dage i træk, hvor det bliver muligt at nyde solen i lidt mindre tøj.

I den kommende uge kommer vejret dog til at blive en anelse køligere end denne, men til gengæld kan vi se frem til om to uger, hvor det hele peger på, at vi kommer til at få 20 grader inde i landet. DMI forudser, at vejret i uge 18 bliver højere end det plejer, og dermed vil vi fra uge 18 tage et stort skridt mod sommeren.

Læs også

Det her lille trick, kan have stor betydning for dit vægttab

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip