DMI: Sidste gode dag inden der kan komme sne og slud

Foto: Shutterstock.com

I dag er den sidste rigtig gode dag, inden vi begynder at tage hul på et par kolde dage, der både kan byde på regn, slud, sne og torden.

I går havde vi en af de smukkere dage, hvor der næsten fra morgenstunden var høj sol på en skyfri himmel. Det gode vejr har vi haft meget af i løbet af de seneste uger, men det bliver der sat en stopper for nu.

I løbet af denne uge begynder temperaturen nemlig af falde alvorligt, og rent faktisk så advarer DMI mod, at der både kan komme hagl, slud og sne i slutningen af ugen. Temperaturen vil også falde til omkring frysepunktet i løbet af natten, så det er altså ikke helt slut med at tænde for varmen endnu.

Læs også

Advarsel: Pas på disse falske Legoland-billetter

Inden vi det når så vidt, skal vi dog have lov til at nyde endnu en dag med godt vejr. Sådan en får vi heldigvis i dag, og det er bare med at nyde den, inden temperaturen skifter til det værre.

I dag forventes det at holde tørt det meste af dagen, og der vil være en del sol. Temperaturen i landet vil ligge på mellem 15 og 21 grader, så det vil flere steder være muligt at tage en god del af tøjet af.

I nat forventes det at blive ned til 3-8 grader, hvor det også vil begynde at trække op.

Det bliver frygteligt koldt

Allerede i morgen begynder temperaturen at falde, og samtidig vil det begynde at trække op med en del vind. Forvent derfor, at det bliver en ret blæsende dag i morgen, hvor de maksimum 18 grader der reklameres med, formentlig kommer til at føles koldere.

Torsdag vi er helt nede på omkring de 12 grader, hvor der i løbet af aftenen forventes at komme kuling. Her kan der være sølle to grader, når folk går i seng sent på aftenen. Fredag kan vi så se frem til både hagl og torden, mens temperaturen vil ligge på omkring de 10 grader.

Lørdag vil dagstemperaturen falde yderligere, og der kan være helt ned til fem grader visse steder i landet. Her vil der igen falde hagl eller slud, mens det også kan komme til at tordne.

Søndag ser det en anelse bedre ud igen. Her forventes der at komme en del byger, men temperaturen vil ligge på mellem 10 til 15 grader.

Læs også

DMI: Sådan bliver sommeren 2019 i Danmark

 

Dagens Gossip