DMI udsender ny varsel: Vejret bliver MEGET ustabilt

Foto: Shutterstock.com

Vejret i hele landet kommer til at blive rigtig ustabilt i dag, og selvom det starter dejlig varmt ud, så bliver det lummert og fyldt med regn senere på dagen.

I går var de fleste danskere nok overraskede over, at det gik hen og blev så god en dag, som tilfældet var. DMI havde tidligt på dagen udsendt en varsel, der dækkede hele landet, hvor de advarede mod, at der kunne falde store mængder regn.

I store dele af landet nøjedes det dog med at dryppe, og derefter blev det igen rigtig godt vejr, hvor temperaturen lå omkring de 28 grader.

I dag har DMI udsendt endnu en varsel, og denne gang tyder det på, at den skal tages lidt mere seriøst. Der er nemlig udsigt til, at der kan falde enorme mængder regn på ganske kort tid.

Læs også

Fantastisk trick - Sådan slipper du af med gnavesår mellem lårene i sommervarmen

Ifølge DMIs hjemmeside, så er der en risiko for, at der kan falde 24 millimeter regn på under seks timer, og der er også en vis risiko for, at der kan komme skybrud, hvor der vil falde mere end 15 millimeter regn på 30 minutter.

Årsagen til at de store mængder regn højst sandsynligt vil falde, skyldes, at vinden stort set ligger helt stille i landet. Hvis himlen åbner sig, vil regnen derfor falde samme sted, og derfor er der udsigt til store byger med vand.

I morgen kommer der en større varsel

Mens DMI i dag har udsendt en almindelig varsel, så opjusteres denne i morgen til en kategori 1-varsel, som betyder voldsomt vejr. Det kan man allerede nu se på DMIs hjemmeside under varsler, hvor de har udsendt en prognose for de kommende dage.

I denne prognose er store dele af landet markeret i gult, hvilket betyder, at det vil være her, at det voldsomme vejr vil indtræffe, og i øjeblikket er det kun det øverste af Nordjylland samt Sjælland, der vil gå fri.

Resten af landet kan se frem til voldsomt vejr, som blandt betyder, at der vil forekomme lyn og torden samt lokale skybrud. I skrivende stund er det ikke til at sige, hvilke steder i landet, det vil komme til at gå værst ud over, men fra Aalborg og helt ned til det sydligste af Jylland samt fyn, ser i øjeblikket ud til at blive ramt.

Hvordan situationen udvikler sig, skal vi nok holde øje med, og du kan derfor følge med på siden i morgen for en yderligere opdatering.

Læs også

'Jeg troede hun var skør': Video fanger kvinde køre ned af trapper

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip