DMI: Udsender weekend-varsel. Her rammer det forfærdelige uvejr

Foto: Shutterstock.com

DMI er allerede ude med en varsel til lørdagen, hvor de forventer, at der kommer skybrud og masser af regn.

Det var virkelig tiltrængt med dagen i går, hvor man slet ikke skulle bekymre sig for torden eller skybrud. Det var nemlig en ganske mild dag i går, hvor der dog ganske vist var skyet det meste af dagen, men temperaturen var trods alt lun.

Den rolige dag kom også ovenpå et par dage i træk, hvor der havde været skybrud efter skybrud og torden efter torden. Det var derfor på sin plads med en dag, hvor man ikke behøvede at finde paraplyen frem, men det er ikke længe, vi kan nyde det ‘gode vejr’

For mens dagen i dag er startet smukt ud med høj sol de fleste steder i Danmark, så ligger der et uvejr og venter lige om hjørnet. DMI har nemlig udsendt en mindre varsel på deres hjemmeside, hvor de meddeler, at der lørdag vil komme masser af regn stort set over hele landet, hvor det pt. kun er Nordjylland, der er fritaget.

Læs også

Advarsel: Tag aldrig imod denne pengeseddel

Der varsles igen om skybrud, og varslen løber fra klokken 09 til 24:00. Det er dermed hele dagen, hvor der er risiko for skybrud.

DMI forventer, at der vil komme 24 millimeter regn i løbet af seks timer, men flere steder vil der være risiko for lokale skybrud, hvor der kan falde 15 millimeter på 30 minutter. Det bliver derfor en meget våd lørdag, og det er en god ide at blive indenfor eller iføre sig tøj til vådt vejr.

Det bliver lidt bedre

Inden det bliver lørdag, kan vi dog glæde os over den flotte morgen, som vi starter dagen ud med. Der er nemlig sol over det meste af landet i øjeblikket, og temperaturen vil snige sig op på 23 grader. I løbet af eftermiddagen begynder vejret dog at slå over, og så vil der komme en hel del regn- og tordenbyger.

Det er især i de vestlige egne i landet, at det bliver meget kraftigt.

Lørdag har DMI varslet skybrud og masser af regn, men søndag ser det til gengæld ud til , at vi kan få en dag uden nedbør og med sol. DMI skriver nemlig, at det vil være mest tørt med nogen eller en del sol, og temperaturen vil ligge på mellem 17 til 22 grader.

I den kommende uge forventes det, at vejret bliver meget lignende det, som vi har haft i denne uge. Dog skulle det være med lidt mere sol, færre skyer og mindre regn. Mandag får vi op til 23 grader, tirsdag det samme og onsdag kan vi få helt op til 25 grader. Alle dagene byder på sol, men desværre også lidt regn.

Læs også

Dreng med astma døde kort efter, at ambulancereddere nægtede at tage ham med på hospitalet

 

 

Dagens Gossip