DMI: Udsigt til 20 grader igen!

Det bliver rigtig efterårsvejr i løbet af ugen, men når vi rammer weekenden, er der pludselig optakt til, at vi kan få varmt vejr igen.

Det kan godt være, at vi er halvvejs inde i den første efterårsmåned, og at der flere gange er lovet, at sommervejret er forbi. Det lader dog til, at vi har en enkelt dag eller måske flere i vente, hvor temperaturen sniger sig op på den rigtige side af de 20 grader.

Således kan vi se frem til weekenden, hvor DMI rigtig teaser for lørdag, hvor der forventes at komme 20 grader flere steder i landet.

Læs også

6 km/t for hurtigt endte med at koste 250.000 kroner

De lægger ud med, at der først på dagen vil ret lidt skyet og tåget, men derefter vil der være tørt med nogen sol. Temperaturen vil formentlig ligge mellem de 15 og 20 grader, mens nattetemperaturen vil være noget køligere.

Indtil videre har DMI ikke skrevet om søndag og mandag, så det vides ikke, om de 20 grader fortsætter et par dage, eller om det bliver en engangsforestilling. Dog er det en pænt stigning i temperaturen i forhold til den uge, vi går ind i nu.

Ugens vejrudsigt

I dag mandag vil vi højst få 15 grader. Der vil være perioder med nogen sol, men ellers også mulighed for byger flere steder i landet. Nattetemperaturen kan være helt ned til 7 grader, så husk en varm dyne.

Tirsdag falder temperaturen yderligere. Der vil være mellem 12 og 14 grader, mens der forventes kraftige vindstød i løbet af dagen.

Onsdag forventes der mellem 13 og 15 grader i luften. Der vil være let til frisk vind, mens der på vestkysten vil være hård vind. I løbet af natten falder temperaturen helt ned til 5 grader, så det bliver en kold fornøjelsen.

Torsdag ligner meget onsdagen. Nogen eller en del sol fra starten af dagen, men også mulighed for regn. temperaturen ligger på de 13 til 15 grader, og der kan også komme ned til 5 grader i løbet af natten.

Fredag ligger temperaturen meget solidt på 15 grader. Der forventes skyet vejr og regnbyger først på dagen, men det skulle klare op, og derefter vil der komme sol. Nattetemperaturen ligger på mellem 10 og 13 grader, og så lægger det op til en varm lørdag.

Læs også

Advarsel: Nu er dansk hund også på mystisk vis død! - Vær opmærksom på disse symptomer

 

 

Dagens Gossip