DMI: Usikkert vejr - Der kan komme en del regn

Foto: Shutterstock.com

Vejret i de kommende dage er forholdsvis usikkert. Der kan nemlig komme meget lidt eller rigtig meget regn, ligesom der også vil komme kølig luft indover Danmark, som har nedjusteret temperaturen flere dage.

Der blev varslet køligt vejr her i uge 14, men det har umiddelbart kun været om natten, at man har bemærket dette. Faktisk var været ganske lunt i går, og i dag bliver heller ingen undtagelse. Allerede fra morgenstunden vil der være en del sol, og vi kan få temperaturer helt op til 13 grader i løbet af dagen.

Til gengæld forventes det, at der kommer jævnt meget vind i løbet af dagen, og derfor vil der eksempelvis kunne opleves kuling flere steder. I aften kan man være uheldig at opleve regn, men det vil primært være i den vestlige del af landet.

Læs også

DMI: På vej mod de 17 grader

Samtidig vil der især i Jylland også kunne opleves rimglatte veje fra morgenstunden, så det er med at være påpasselig, hvis man sætter sig ud i sin bil, når man skal fragte sig selv på arbejde.

Der kan pludselig komme en del regn

Da vi tidligere tog et kig på DMIs prognose for april, så meldte de ud, at der formentlig ikke ville komme ligeså meget regn i april, som der plejer at gøre. Dog ser dette måske ud til at have ændret sig en lille smule, da der kommer svage fronter med regn op mod Danmark.

DMI fortæller, at det giver usikre nedbørsmængder, så der kan både komme en lille smule, men der kan også komme en hel del.

Samtidig så havde DMI også forudset, at der fredag kunne blive helt op til 17 grader, men det har de desværre justeret igen, så der ”kun” ser ud til at komme op til 15 grader lokale steder. Dette skyldes, at der kommer et højtryk over den skandinaviske halvø, og lidt køligere luft vil derfor strømme ned og Danmark fra de nordøstlige egne.

Overordnet set vil vejret holde sig ganske fornuftigt temperaturmæssigt, hvor der alle dage kan forventes at være op mod 13 grader. Det rigtig gode vejr må vi dog fortsat vente lidt på endnu, men det forventes, at vi kan nå de 20 grader indenfor de næste to uger.

Læs også

Hoppede du i med begge ben? – Se de bedste aprilsnarre fra hele verden

 

 

Dagens Gossip