DMI: Våd fornøjelse i vente

Tirsdag kan desværre ikke hamle op med det flotte vejr, som vi havde i hele landet i løbet af mandagen. Temperaturen er dog uændret, og dermed går vi en varm men våd dag i møde.

Sikken en fremragende dag det var i går. Solen stod højt på himlen det meste af dagen, hvor det kun var overskyet i ganske korte øjeblikke. Temperaturen lød på omkring de 22 grader det meste af landet, og især mandag aften var en fornøjelse, hvor folk i den grad kunne sidde ude og nyde en god omgang grillmad i godt vejr.

I dag tirsdag bliver desværre ikke en ligeså god dag, men temperaturen kommer fortsat til at ligge i den rigtig gode ende. Meldingerne fra DMI lyder i øjeblikket på, at der vil blive mellem 17 og 22 grader, og dermed kan det altså godt gå hen og blive rigtig lunt.

Læs også

Unge danskere har en rigtig “klam” vane - Gør du det også?

Desværre så vil det meste af landet være dækket af skyer, og der vil samtidig komme en del nedbør flere steder i landet. Dermed vil der være perioder i løbet af dagen, hvor det ikke er særlig oplagt at bevæge sig udenfor, selvom de varme grader i den grad frister.

Der vil være lidt svag til jævn vind fra nord og nordøst, og det vil være lidt køligere ved Vestkysten. I løbet af natten bliver det dog fortsat lunt, og her vil der være op til 15 grader visse steder i landet.

Temperaturen falder og falder

I takt med at dagene i ugen går, vil vi desværre også se temperaturen falde. Allerede i morgen onsdag dykker temperaturen lidt, når vi får mellem 15 til 19 grader. Her vil der også være skyet, og der vil være mulighed for både byger og torden i løbet af dagen.

Torsdag er der en lidt større spredning i temperaturen, som kommer til at ligge mellem 13 og 18 grader. Nogle steder i landet vil det altså være lunt, mens det andre steder vil være til den kølige side.

Fredag stiger temperaturen heldigvis igen, og her kan vi formentlig få en rigtig flot dag. Der skulle være tørt det meste af landet, og der vil komme sol tidligt på dagen. Senere på dagen kan der falde regn og byger enkelte steder.

Resten af weekenden byder på temperaturer mellem 11 og 15 grader, og med overskyet vejr og regnbyger, er det desværre ikke noget at råbe hurra for. Til gengæld er der stadig meget der peger på, at sommerej 2019 kommer til at byde på rigtig godt vejr. Det kan du læse mere om i artiklen herunder.

Læs også

DMI: Sådan bliver sommeren 2019 i Danmark

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip