Efter 9 år er det slut: Jesper Buch færdig i 'Løvens hule'

19/09/2023 11:56

Emil Martesen

Indland
Foto: Mathias Svold/Ritzau Scanpix
Foto: Mathias Svold/Ritzau Scanpix
Nu er det slut for den evigt populære Jesper Buch.

Mest læste i dag

Hvis du er blandt dem, der trofast følger med, når det populære iværksætter-program 'Løvens hule' løber af stablen, så er der god grund til at spidse øre.

For selvom DR-programmet indimellem har skiftet ud på 'løve-posten', så er der landet ikke mindre end to 'bomber' i dag.

Så sent som i morges løftede Christian Arnstedt sløret for, at han fremover ikke vil være at finde på skærmen, når der blændes op for 'Løvens hule'.

Og nu har endnu en 'bombe' set dagens lys.

Jesper Buchs 'Løvens hule'-eventyr lakker nemlig også mod enden.

Det skriver han i et opslag på sin Instagramprofil.

Opslaget kan du se i bunden af artiklen.

Efter at have været en central figur i programmet i næsten et årti, har Jesper Buch besluttet at træde tilbage for at give plads til nye perspektiver og muligheder.

I opslaget lægger den evigt populære Jesper Buch ikke skjul på, at alting har en ende, fordi det heldigvis er begyndelsen på noget nyt:

"Alting har en ende – heldigvis, for det er begyndelsen på noget nyt. Jeg har lovet min familie (og mig selv) at jeg skal stoppe i Løvens Hule – derfor overlader jeg venstre flanke til en ny løve. Det blev til 8 sæsoner – 800 timer (læs 800 timer) i den samme stol henover 9 år", lød det i opslaget.

Denne beslutning kommer kort tid efter, at en anden løve, Christian Arnstedt, også meddelte sin afgang fra programmet. Disse ændringer markerer en ny æra for 'Løvens Hule', hvor nye investorer vil bringe friske perspektiver og erfaringer til bordet.

Jesper Buchs afgang efterlader et stort tomrum i programmet, da han har været kendt for sin skarpe forretningsforståelse og evne til at spotte lovende iværksættere. Hans afgang åbner dog også døren for nye begyndelser, hvor nye 'løver' vil få mulighed for at sætte deres præg på showet.

Du kan se opslaget herunder: