Efter dræbende stenkast: Nu skærpes sikkerheden over fynsk motorvejen

Det var ikke kun fynboerne, der søndag vågnede op til en både tragisk og skræmmende nyhed.

Over hele landet har rystede danskere nemlig givet udtryk for både sorg og vrede oven på det stenkast, der natten til søndag, fra en motorvejsbro på Fyn, ramte en bil med en tysk familie og slog en 33-årige kvinde ihjel.

Nu meddeles det, at myndighederne efter meget debat har valgt at skærpe sikkerheden på den omtalte Langsøvej-broen.

For mens politiet fortsat i gang med efterforskningen af drabet på den 33-årig kvinde, har Assens' borgmester, Søren Steen Andersen (V), holdt møde med politidirektør, Kit Claudi Grøn-Iversen fra Fyns Politi. Sammen har man besluttet at sætte midlertidigt lys op på broen for at skabe mere sikkerhed for bilisterne på motorvejen. Det skriver Søren Steen Andersen i en meddelelse på Facebook.

Hos politiet meddeles det, at man i øjeblikket arbejdet på højtryk i forbindelse med opklaringsarbejdet. Det skyldes ikke mindst, at Fyns Politi har modtaget hundredevis af henvendelser i forbindelse med sagen.

-Vi er i fuld gang med at få system i de mange henvendelser, så vi først og hurtigt kan rykke på dem, der er mest interessante. Alle henvendelser bliver undersøgt, så vi forhåbentlig kan finde frem til den eller de, der kastede betonblokken ned fra broen, siger Michael Lichtenstein, der leder efterforkningen.

Der kommer også fortsat henvendelser til Fyns Politi fra borgere og firmaer, der gerne vil udlove en dusør for oplysninger, der kan føre til sagens opklaring. Fyns Politi kan tilbyde hjælp med at administrere det praktiske, herunder deponeringen af penge til en dusør.

Fyns Politi ønsker ikke at oplyse i detaljer om, hvor mange der ønsker at udlove en dusør, eller hvilke beløb, der er kommet tilsagn om. Årsagen er blandt andet, at flere ønsker at være anonyme.

Fyns Politi har også fået anskaffet to betonblokke magen til dem, der blev smidt ud fra Langsøvej-broen. Dem er man nu også i gang med at undersøge.
 

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip