Efter kirkedrab: Politiet søger viden om blå Peugeot

En 40-årig kvinde blev onsdag fundet dræbt af knivstik på kirkekontoret i Sneslev ved Ringsted. Politiet søger nu vidner, der har set en ældre, blå Peugeot i nærheden af kirken tirsdag morgen, hvor drabet menes at være begået.

- Vi søger oplysninger om en blå Peugeot 406 stationcar. Vi har en formodning om, at den har været omkring kirken om morgenen fra klokken 7.45 til 8.45, siger efterforskningsleder Ove Pedersen fra Midt- og Vestsjællands Politi til Ritzau.

- Vi vil gerne i kontakt med personer, der har set bilen holde ved kirken eller køre rundt i området i dette tidsrum, siger han.

Kvinden, der var ansat som kirketjener og graver ved kirken, døde af knivstik.

- Vi mener, at drabet har fundet sted mellem klokken 8.10 og 8.30 tirsdag, siger Ove Pedersen.

Offeret blev af sin datter meldt savnet til Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi natten til onsdag. Og onsdag morgen blev hun fundet død på kirkekontoret på sin arbejdsplads. Det var en anden ansat ved kirken, der fandt hende.

En 67-årig mand, der blev varetægtsfængslet torsdag i fire uger, er sigtet for drabet. Han nægter sig skyldig, har anklageren Kathrine Alsholm oplyst.

Ove Pedersen fra Midt- og Vestsjællands Politi ønsker ikke at oplyse, hvilken relation den dræbte og den sigtede havde til hinanden. Desuden er motivet til drabet fortsat uklart, og politiet har ikke fundet mordvåbnet.

En 55-årig mand, der også har været anholdt i sagen, blev løsladt natten til torsdag, efter at politiet havde afhørt ham.

- Han er løsladt, fordi vores undersøgelser viser, at han ikke umiddelbart har forbindelse til drabet, sagde Ove Pedersen torsdag til Ritzau.

Sneslev Kirke ligger på Haslevvej nogle få kilometer syd for Ringsted.

/ritzau/

.

Dagens Gossip